OMNI AKADEMIJA

U tijeku prijave na besplatni masterclass "Usklađenja s energijama Zemlje i Izvora"

| Autor: Glas Istre
Omni Akademija

Omni Akademija


OMNI Akademija, platforma za duhovni, intelektualni i fizički razvoj pojedinaca organizira besplatni online masterclassa na temu "Usklađenja s energijama Zemlje i Izvora" u tri epizode od 12. do 16. listopada 2020. godine.

Ovim masterclassom OMNI Akademija najavljuje jesensko-zimsku sezonu uz seriju edukativnih sadržaja, a registracija se može učiniti na ovom linku.

OMNI Akademija je platforma za širenje znanja, tehnika i iskustava za unapređenje osobnog života pojedinaca u svim sferama njegova postojanja. Cilj OMNI Akademije je na jednom mjestu okupiti najbolje sportaše, znanstvenike, umjetnike, pjevače i glazbenike, te prenijeti ono što je potrebno da i u ovim uvjetima i u ovom okruženju možete biti uspješni i živjeti sebe.

Do ovog trenutka na oa.hr dostupno je više od 90 sati edukativnih, nadahnjujućih i iscjeljujućih videa, glazbe i audio materijala.

"Mi u OMNI Akademiji vjerujemo kako smo se svi na ovom planetu rodili sa različitim talentima koje je potrebno njegovati, razvijati, dijeliti i živjeti. Upravo zato smo osnovali OMNI Akademiju kako bismo vam prvi put na našem jeziku pružili alate, vještine i informacije koje su vam potrebne kako biste živjeli onog najboljeg, najautentičnijeg i najizvornijeg sebe", poručuju iz OMNI Akademije.

Projekt pošumljavanja - regenerativni ekonomski i društveni razvoj

OMNI Akademija u svojoj idejnoj postavci ima zadatak regenerativnog razvoja tvrtke koji nadilazi uobičajeni održivi razvoj koji više nije održiv. Svaki učenik i pretplatnik online akademije dobiva godišnje 30 virtualnih sjemenki stabala koje rastu sukladno napretku kroz tečajeve. Kada neka virtualna sjemenka izraste u stablo tada Omni Akademija fizički posadi stablo u ime tog učenika. Ukoliko učenik i sam posadi stablo, akademija posadi dva. Projekt pošumljavanja će se proširiti i na druge društvene projekte za pomoć pojedincima, prirodi i društvu.

O predavaču besplatnog masterclassa

Ivan Bavčević je međunarodni predavač, energo terapeut, učitelj duhovnih znanosti te osnivač Centra Svijesti sa svojim školama u Hrvatskoj, Sloveniji i Španjolskoj. Njegova knjiga je tiskana na tri jezika u Hrvatskoj, Sloveniji i Sjedinjenim Američkim državama, redoviti je govornik na Katedri za svijest i razvoj Sveučilišta u Granadi koje ima 80.000 studenata godišnje, a u posljednjih osam godina proputovao je više od 550.000 kilometara te održao preko 7.500 sati seminara i meditacija u desecima država. Čest je gost na kongresima, te radio i TV emisijama. Više informacija na 095 777 1008 ili na info@omniakademija.com

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini