podizanje ljestvice

POPULARNE RIBARSKE FEŠTE U VRSARU: Kulinarska ponuda ubuduće samo na tematskim štandovima

| Autor: Slaven BRAJKOVIĆ
Arhiva

Arhiva


U cilju podizanja ljestvice kvalitete ugostiteljske ponude na ribarskim feštama, Turistička zajednica Vrsar od ove godine odlučila se na nešto izmijenjeni pristup ponude riba i morskih plodova na ovoj zabavno-kulinarskoj manifestaciji, koju već godinama prati atribut najbolje organiziranog i najposjećenijeg eventa takve vrste u Istri.

Kulinarska ponuda nuditi će se na tematskih štandovima, svaki s određenom morskom delicijom: samo s bijelom ribom, plavom ribom, brodetom, fritto misto, glavonošci i školjke. S tim je ciljem Općina Vrsar raspisala javni natječaj za dodjelu na korištenje javnih površina u vrsarskoj luci, u kojoj se održavaju ribarske fešte za pozicije na kojima će biti postavljeni štandovi.

Javna površina daje se na korištenje za period od tri turističke sezone za godine 2022., 2023. i 2024. Predmet natječaja, početna cijena, pravila posluživanja na pojedinom štandu, pravo sudjelovanja na natječaju, skica lokacije, način plaćanja te sve ostale pojedinosti, zainteresirani mogu pronaći na internetskoj stranici www.vrsar.hr. Ponude se zaprimaju u pismenom obliku na formularu koji se može pronaći na internetskoj stranici TZ Vrsar ili ga se može podići u Općini Vrsar, najkasnije do četvrtka 26. svibnja do 12 sati, s napomenom na koverti: "Za natječaj javne površine – ne otvaraj".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of