NAJNOVIJELjubav u karioli

PO NOVIGRADSKIM ULICAMA: Brak tvrđava u koju žele ući oni koji su vani, iz nje žele izaći oni koji su unutra? Ili da s brakom započinju vrajža vremena?

| Autor: Sanja BOSNIĆ

Vjenčanje koje se ovog vikenda zbilo u Novigradu i privuklo pozornost mnogih promatrača. Sve se odvijalo protokolarno, a onda je mladoženja došao s kariolom po svoju dragu.

Ova domišljata šala na najljubavniji ili najljepši dan dvoje zaljubljenih u životu, nas je navela na pitanje koliko pretpostavki i istine ima u toj pošalici. Je li mladoženja prije ovog čina bio obuzet slušanjem starijih bračnih parova kako se žale da je brak tvrđava u koju žele ući oni koji su vani, dok iz nje žele izaći oni koji su unutra, ili da s brakom započinju vrajža vremena, ili se pak dosjetio da je i vragu bilo dosadno na početku života pa je stvorio ženu za zabavu ili...ostavit ćemo da na ta pitanje odgovore oni koji su u dugi niz godina u bračnoj zajednici.

Mi smo mišljenja da je u ovom slučaju ženik tek svoj ženici htio poručiti da je on njezin slatki vražičak koji će joj ostatak života kao Mišo pjevati “...živjeti češ samo za me ljubavi moja...” i kariola će im biti dosta dok ljubav cvjeta u njihovim srcima. E pa neka im tako bude navijeke u dobru i zlu!


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of
Webcams provided by webcams.travel add a webcam