PARK SKULPTURA DUBROVA

Otvoren 43. Mediteranski kiparski simpozij

| Autor: Branko BIOČIĆ
Sudonici večere dobrodošlice

Sudonici večere dobrodošlice


Mediteranski kiparski simpozij ove se godine u labinskom Parku skulptura Dubrova održava od 24. srpnja do 14. kolovoza 2021. Tu će hrvatski kipari Eros Čakić, Siniša Majkus i Mirko Zrinščak stvarati svoje skulpture kroz tri tjedna, a 43. izdanje Simpozija na Dubrovi započelo je večerom dobrodošlice za autore koju je organizirala Udruga Mediteranski kiparski simpozij s predstavnicima sponzora i donatora ovogodišnjeg izdanja simpozija.

U intimnom okruženju, dobrodošlicu autorima zaželjela je predsjednica Udruge Mediteranski kiparski simpozij Renata Kiršić, a direktorica Turistička zajednica grada Labina kao i zamjenica direktorice TZ Općine Sveta Nedelja autorima su uručile prigodne poklone dobrodošlice lokalnih proizvođača kako bi autorima prezentirale ono najbolje što nudi Labinština. Riječi dobrodošlice je izrekao i labinski gradonačelnik Valter Glavičić te pozvao građane i posjetitelje Labina da prate rad umjetnika.

U srijedu 28. srpnja sa početkom u 19 sati organizira se prva šetnja Parkom i upoznavanje s umjetnicima, posjetitelje će voditi Vedrana Juričić. Grupne posjete nužno je najaviti na službeni mail organizatora info@parkdubrova.eu. Tijekom posjeta Parku mole se posjetitelji da poštuju pravila ponašanja, a zadržavanje u grupama tijekom noćnih sati u Parku i oko informativnog centra nije dozvoljeno bez prethodne dozvole organizatora te se mole svi posjetitelji da javnoj imovini pristupaju s nužnom pažnjom. Na području rada autora ograničen je boravak i kretanje zbog sigurnosti posjetitelja i provedbe epidemioloških mjera.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum