POREČ

Novi edukacijski ciklus Ženskog poduzetničkog centra: PRIJAVE ZA BESPLATNE EDUKACIJE PODUZETNICA

| Autor: Sandra ZRINIĆ TERLEVIĆ

Sve edukacije su besplatne, uz prethodnu prijavu dolaska putem maila info@poduzetnica.hr

Započinje četvrta godina u kojoj Ženski poduzetnički centar organizira edukacijske aktivnosti u sklopu kojih, kroz besplatna predavanja, radionice i vježbe diljem Hrvatske, u suradnji s jedinicama lokalne uprave i samouprave, podižu kompetencije za poslovanje na realnom tržištu vlasnica i vlasnika tvrtki i obrta, kao i svih onih koji to tek kane postati. Novi besplatni edukacijski ciklus u 2020. godini među prvima provodit će se u gradovima Prelogu, Daruvaru i Poreču.

Potpora lokalne zajednice

- U našem četverogodišnjem obrazovnom radu do sada smo održali više od 900 edukacija s više od 1.300 polaznica i polaznika. Iznimno sam sretna što su jedinice lokalne uprave i samouprave prepoznale aktivnosti u sklopu kojih se održavaju edukacije za sve one koji žele postati poduzetnici i koji to već jesu. Lokalna zajednice najbolje može dati 'vjetar u leđa' poduzetnicima koji posluju lokalno. Mali poduzetnici koji posluju u svojim sredinama, najčešće svoje poduzetničke aktivnosti obavljaju sami. Stoga im ostaje jako malo vremena za odlaske na edukacije u druge, veće sredine i iznimno je važno da im lokalna zajednica omogući dostupnost resursa, koji bi im olakšali poslovanje, izjavila je začetnica projekta "Grad - prijatelj ženskog poduzetništva" Mirela Relković.

Prva edukacija 17. ožujka

Sve edukacije su besplatne, uz prethodnu prijavu dolaska putem maila info@poduzetnica.hr s naznakom grada za koji se prijavljuje. U Poreču će se radionice održati u Poduzetničkom inkubatoru (Žbandaj 34a) od 16 do 18 sati. Prva edukacija u 2020. održat će se 17. ožujak na temu "Kako razotkriti laži u poslovnoj i privatnoj komunikaciji", a predavačica će biti Gordana Bauer. Druga edukacija bit će 1. travnja "Što svaki poduzetnik treba znati o pravu?", a predavači stižu iz odvjetničkog ureda Petrić Kajić. Treća edukacija na rasporedu je 6. svibnja na temu "Time management" predavačice Sanele Dropulić, dok će četvrta edukacija bit na jesen, točnije 7. listopada.

Ista predavačica Sanela Dropulić govorit će o tome kakav je hrvatski kupac i kako mu učinkovito prodati proizvod, odnosno uslugu, a završna, peta edukacija bit će 21. listopada o važnosti brendiranja za proboj tvrtke na domaćem tržištu. Predavačica će biti Andreja Rambrot.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of