U poreču

Danas počinje prvi PromoArh - Međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja

| Autor: Davor ŠIŠOVIĆ

Od danas pa do subote 21. rujna u porečkoj dvorani Žatika po prvi će se puta održati Međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja PromoArh, u organizaciji porečke tvrtke Studio 053. Misao vodilja sajma je, kako ističu organizatori, reanimacija hrvatskog graditeljstva.

Na sajmu sudjeluje 70 izlagača iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Mađarske, Austrije, Njemačke i Rumunjske, koji predstavljaju dvjestotinjak svjetskih brendova odnosno svoje proizvode, djelatnosti i usluge iz područja projektiranja, građenja, opremanja i uređenja objekata, zatim građevinskih materijala, strojeva, opreme i alata, materijala i sustava za zelenu gradnju, opremanja i uređenja interijera i eksterijera, BIM programskih rješenja za 3D projektiranje, informatičkih rješenja za pametne kuće, sustava za kontrolu zbrinjavanja komunalnog otpada i drugo.

        Osim sajmenog dijela PromoArh ima i bogat program stručnih događanja, predavanja, panel rasprava i okruglih stolova na kojima će se predstaviti novosti, zakonska regulativa, tehnologije i trendovi u graditeljstvu, u trendovima na hrvatskom tržištu nekretnina i o drugim stručnim temama.

            Ulaz na sajam PromoArh je besplatan, ali se posjetitelji trebaju registrirati ili na web-stranicama sajma ili na samom sajmu, a za predavanja se zbog ograničenih kapaciteta obavezno treba registrirati unaprijed. Svečano otvorenje sajma PromoArh zakazano je za danas u 12 sati, a za posjetitelje će sajam biti otvoren u srijedu od 12 do 19 sati, u četvrtak i petak od 10 do 19 sati, te u subotu od 10 do 17 sati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater