održavat će se svaki četvrtak

POREČ: Danas otvoren prvi od tjednih sajmova istarskih poljoprivrednih proizvoda

| Autor: Glas Istre

Udruga Istarska web tržnica, čiji je glavni cilj poticanje izravne prodaje istarskih poljoprivrednih proizvoda, danas je, 6. kolovoza 2020. otvorila prvi od nekoliko tjednih sajmova koji će se tijekom sezone održavati u Poreču.

Mjesto održavanja sajma je Trg slobode gdje su od 9:00 sati nadalje posjetitelji imali prilike razgledati i kupiti svježe voće i povrće, maslinova ulja, med, marmelade, proizvode od konoplje, od lavande, vina, likere, kozmetičke proizvode i razne ukrasne predmete. Svi proizvodi se mogu degustirati, a posjetitelji dobiti sve potrebne informacije o proizvodima izravno od proizvođača, te je sajam odmah privukao pažnju turista i šetača.

Grad Poreč-Parenzo suorganizator je ove manifestacije, te su izlagače nakon otvaranja obišli i porečki gradonačelnik Loris Peršurić i pročelnica gradskog Upravnog odjela za opću upravu i gospodarstvo, Morena Mičetić Fabić.

Sajmovi će se održavati svakog četvrtka u trajanju od 9 do 22 sata na Trgu slobode, u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Ovom prilikom Udruga poziva sve zainteresirane za kupnju istarskih poljoprivrednih proizvoda da u četvrtke posjete sajmove na Trgu slobode u Poreču i upoznaju se sa zdravim i prirodnim istarskim proizvodima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom