MJESEC BORBE PROTIV RAKA DOJKE

BAKALARun U Baderni humanitarna utrka za pulsku Geu, Klub žena liječenih od karcinoma dojke. Ne 'ću ben', hodi zajno!

| Autor: Glas Istre
Članice pulske Gee na svom štandu na tržnici

Članice pulske Gee na svom štandu na tržnici


Mjesec borbe protiv raka dojke koji se obilježava tijekom cijelog listopada, Klub žena liječenih od karcinoma dojke Gea Pula ove godine obilježava pod sloganom "Ne 'ću ben', hodi zajno!". Gea Pula tijekom listopada nastavlja s aktivnostima kojima nastoji ukazati na važnost preventivnih pregleda i samopregleda dojki kako bi se visoka smrtnost od raka dojke koja je najčešće posljedica otkrivanja bolesti u poodmaklom stadiju, smanjila.

Na inicijativu organizatora manifestacije TEĆI ISTI PITI i proizvođača bakalara ALDEN d.o.o., u nedjelju 25. listopada u Baderni će se održati BAKALARun, utrka s humanitarnim predznakom - za Klub Gea Pula.

Natjecatelji će moći sudjelovati na utrkama duljine 6 ili 12 kilometara. Kotizacija u iznosu od 30 kuna uplaćuje se na humanitarni račun Kluba Gea Pula "Pregledom do osmijeha" IBAN: HR1024070001500011171 otvoren u OTP banci. Svi sudionici utrke će na dan manifestacije, između 8.30 i 9.30 sati, dobiti poklon paket domaćina ALDEN (majica i bakalar), dok će za prvih 50 uplaćenih kotizacija Klub Gea Pula osigurati dodatnu majicu s porukom "NE 'ću ben', hodi zajno!". Pozivaju se svi zainteresirani da se na utrku prijave putem Internet ili Facebook stranice TECI ISTI PITI i uplate 30 kuna što prije kako bi osigurali majice s porukom, ali i bili sigurni da će trčati budući je sukladno preporukama Stožera dozvoljeno sudjelovanje isključivo 90 sudionika ukupno u obje utrke.

Sve informacije o utrci potražite na www.bakalar.pula.run i www.facebook.com/teciistipiti ili pozivom na telefon 099 74 564 73.

Uspješna prodajna akcija

Prodajna akcija majica s ovogodišnjim sloganom "NE ću ben, hodi zajno" protekle subote na pulskoj tržnici, bila je vrlo uspješna. Akciji koja se odvija putem društvenih mreža priključio se velik broj građana, a budući da traje do kraja listopada, svi zainteresirani i dalje se mogu sudjelovati, uz prijavu putem internetske stranice www.geapula.hr. Gea s nestrpljenjem očekuje vaše fotografije u majicama na društvenim mrežama, uz obavezan hashtag #hodizajno i tagiranje Kluba Gea Pula. Fotografije možete poslati i putem elektroničke pošte info@gea.pula.hr. Najorginalnije fotografije očekuju nagrade iznenađenja.

Edukativno predavanje i radionica

U organizaciji Kluba Gea Pula, u utorak 20. listopada u 18 sati u Multimedijalnom centru u Medulinu bit će održano predavanje o ranom otkrivanju raka dojke i radionica o samopregledu dojke. Predavanje će održati onkolog dr. med. Mario Božac i patronažna sestra Suzana Forlani. Predavanje će biti organizirano u skladu s epidemiološkim preporukama, a održava se u sklopu preventivnog projekta Kluba Gea Pula koji ove godine djelomično financira i Općina Medulin.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini