POMOĆI MOŽETE I DALJE

"UMJESTO DANA NARCISA 2020" Klub Gea humanitarnom a(u)kcijom na Facebooku prikupio ČAK 31.095 KUNA!

| Autor: Glas Istre
Dan narcisa ove godine nažalost nije održan zbog epidemije koronavirusa

Dan narcisa ove godine nažalost nije održan zbog epidemije koronavirusa


Humanitarna a(u)kciju Kluba žena liječenih od karcinoma dojke Gea Pula koji se profilira u udrugu žena oboljelih od malignih bolesti "Umjesto Dana narcisa 2020", održana od 9. do 19. lipnja putem Facebooka, polučila je izvrstan uspjeh: za Geine aktivnosti prikupljeno je 31.095 kuna!

U Geinu humanitarku uključilo se točno 100 donatora. Našlo se tu umjetničkih slika i predmeta, nakita, proslava dječjih rođendana, ukusnih večera u poznatim restoranima, konobama, pizzerijama, vina, brojnih korisnih usluga i tretmana u više salona za uljepšavanje, ponuda plesnih studija, zatim zdravog voća i povrća, prirodne kozmetike…. Za 281 predmet i usluge bidala su prosječno tri do četiri korisnika FB-a, a u akciji ih je sudjelovalo više stotina. Veseli činjenica da su se, i što se tiče donatora i što se tiče sudionika, u a(u)kciji uključili brojni zainteresirani i iz drugih dijelova Hrvatske.

foto

Akcija je održana umjesto tradicionalnog proljetnog Dana narcisa na kojem se od prodaje cvijeća i donacija prikljupljaju sredstva za rad Kluba, koji ove godine nije mogao biti održan epidemije koronavirusa, odnosno epidemioloških mjera.

Naime, izvanredna situacija izazvana epidemijom odrazila se i na Klub Gea Pula koji se profilira u udrugu žena oboljelih od malignih bolesti. Zbog manjka financijskih sredstava upitno je daljnje provođenje savjetovališta onkologa, psihoterapeuta, farmaceuta, fitoterapeuta, kao i limfne drenaže i ostalih programa psihosocijalne podrške koji su za članove potpuno besplatni.

Da bi nastavio pružati podršku limfne drenaže, ali i nastavio s radom svih savjetovališta, Klub je kao oblik psihoterapije organizirao kreativne radionice na kojima su članice slikanjem, šivanjem, dekupažom stvarale prekrasne rukotvorine. Radovi su, uz donacije brojnih umjetnika, dizajnera, pisaca, ali i brojnih obrtnika koji su ponudili svoje usluge i proizvode, bili ponuđeni na aukciju na Facebooku.

foto

Klub Gea zahvaljuje svima na sudjelovanju, kako onima koji su donirali svoje radove, usluge i proizvode, kao i svima koji su sudjelovali u Facebook aukciji Kluba Gea i značajnim sredstvima koji su prikupljena ovim putem podržali njegov daljnji rad.

Oni koji izlicitirane radove i poklone iznenađenja još nisu preuzeli mogu to učiniti u u prostorijama Gea Pula u Nobileovoj ulici br. 1, svaki dan od 10 - 12 sati.

Za one koji žele donirati Geu i tako podržati njen daljnji rad svoje donacije mogu uplatiti na broj računa IBAN: HR1524070001500008268.

foto

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater