POMOĆI MOŽETE I DALJE

"UMJESTO DANA NARCISA 2020" Klub Gea humanitarnom a(u)kcijom na Facebooku prikupio ČAK 31.095 KUNA!

| Autor: Glas Istre
Dan narcisa ove godine nažalost nije održan zbog epidemije koronavirusa

Humanitarna a(u)kciju Kluba žena liječenih od karcinoma dojke Gea Pula koji se profilira u udrugu žena oboljelih od malignih bolesti "Umjesto Dana narcisa 2020", održana od 9. do 19. lipnja putem Facebooka, polučila je izvrstan uspjeh: za Geine aktivnosti prikupljeno je 31.095 kuna!

U Geinu humanitarku uključilo se točno 100 donatora. Našlo se tu umjetničkih slika i predmeta, nakita, proslava dječjih rođendana, ukusnih večera u poznatim restoranima, konobama, pizzerijama, vina, brojnih korisnih usluga i tretmana u više salona za uljepšavanje, ponuda plesnih studija, zatim zdravog voća i povrća, prirodne kozmetike…. Za 281 predmet i usluge bidala su prosječno tri do četiri korisnika FB-a, a u akciji ih je sudjelovalo više stotina. Veseli činjenica da su se, i što se tiče donatora i što se tiče sudionika, u a(u)kciji uključili brojni zainteresirani i iz drugih dijelova Hrvatske.

foto

Akcija je održana umjesto tradicionalnog proljetnog Dana narcisa na kojem se od prodaje cvijeća i donacija prikljupljaju sredstva za rad Kluba, koji ove godine nije mogao biti održan epidemije koronavirusa, odnosno epidemioloških mjera.

Naime, izvanredna situacija izazvana epidemijom odrazila se i na Klub Gea Pula koji se profilira u udrugu žena oboljelih od malignih bolesti. Zbog manjka financijskih sredstava upitno je daljnje provođenje savjetovališta onkologa, psihoterapeuta, farmaceuta, fitoterapeuta, kao i limfne drenaže i ostalih programa psihosocijalne podrške koji su za članove potpuno besplatni.

Da bi nastavio pružati podršku limfne drenaže, ali i nastavio s radom svih savjetovališta, Klub je kao oblik psihoterapije organizirao kreativne radionice na kojima su članice slikanjem, šivanjem, dekupažom stvarale prekrasne rukotvorine. Radovi su, uz donacije brojnih umjetnika, dizajnera, pisaca, ali i brojnih obrtnika koji su ponudili svoje usluge i proizvode, bili ponuđeni na aukciju na Facebooku.

foto

Klub Gea zahvaljuje svima na sudjelovanju, kako onima koji su donirali svoje radove, usluge i proizvode, kao i svima koji su sudjelovali u Facebook aukciji Kluba Gea i značajnim sredstvima koji su prikupljena ovim putem podržali njegov daljnji rad.

Oni koji izlicitirane radove i poklone iznenađenja još nisu preuzeli mogu to učiniti u u prostorijama Gea Pula u Nobileovoj ulici br. 1, svaki dan od 10 - 12 sati.

Za one koji žele donirati Geu i tako podržati njen daljnji rad svoje donacije mogu uplatiti na broj računa IBAN: HR1524070001500008268.

foto


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom