OBAVLJENA PRIMOPREDAJA u raši

Knapić u ponedjeljak sjeda u fotelju načelnika, objavljeno kad će biti sjednica općinskog vijeća

| Autor: Branko Biočić
(Foto: L. Knapić)

(Foto: L. Knapić)


Povjerenica Vlade RH Orjana Makovac Zubalj obavila je svoju zadaću nakon raspisanih i održanih prijevremenih izbora za načelnika općine Raša i u petak poslije podne obavila je primopredaju dužnosti novom općinskom načelniku Leu Knapiću (IDS)

- Papiri i dokumentacija su mi uredno predani, situacija je očekivana, ima dosta posla. Sada treba krenuti u rješavanje te dokumentacije, planova i problema jer ima dosta otvorenih pitanja. Očekujem da ću što što prije ekipirati potreban stručan kadar u općini jer nemamo pročelnika Jedinstvenog upravnog odjela, pravnika i osobu za prostorno planiranje i gradnju.

(Snimio Branko Biočić)(Snimio Branko Biočić)

Natječaji su raspisani, nadam se da će se ljudi javiti. Nakon obavljene primopredaje ja službeno u ponedjeljak stupam na dužnost načelnika. U prvom tjednu malo ću analizirati to što mi je predano i ostavljeno a zatim ću krenuti po nekom hodogramu.

Osim popunjavnja kadra 24. lipnja održat ćemo sjednicu vijeća, još ne znam što će biti na dnevnom redu. Našao sam se i sa novom direktoricom Turističke zajednice s kojom sam razgovarao o predstojećim ljetnim feštama najprije na Skitači a zatim na Trgetu i Raškoj noći, kaže Knapić koji navodi da su mu na novoj dužnosti čestitali mnogi građani ali ne i politički protivnici Miroslav Hudi iz SDP-a i Admira Žakula iz HDZ-a ali se nada dobroj suradnji.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter