izvrsna prilika

Uniline je i ove godine prva adresa za skijaške aranžmane. Za školske praznike u veljači ponudom i cijenom ističu se Jahorina i Valmeinier

| Autor: Milan PAVLOVIĆ
Ilustracija (foto: Pixabay)

Ilustracija (foto: Pixabay)


Uniline Grupa kao vodeća destinacijska menadžment kompanija u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi i u ovom post-cov razdoblju bilježi izvrsne rezultate bilo da je riječ o prošlo jesenskim turističkim aranžmanima ili izvrsno prihvaćenim ponudama skijanja na svim renomiranim skijalištima Europe. S glavnim poslovnim sjedištem u Puli i poslovnicama diljem Hrvatske, te uredima u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Narodnoj Republici Kini (Shanghai) i Južnoj Koreji (Seoul), te predstavništvima u Japanu i Thailandu, brend Uniline ostaje nezaobilazna adresa bilo da je riječ o privatnim ili poslovnim putovanjima te svim drugim turističkim uslugama od smještaja, letova, transfera, rent-a cara, sa uslugom upravljanja i praćenja troškova svojih klijenata.

Jednim klikom do široke ponude

Iako je sezone skijanja počela s nešto manje snijega, kao ekskluzivni poslovni partner za Hrvatsku poznatog skijaškog brenda Ski fun, Uniline je i ove godine prva adresa za skijaške aranžmane. Ljubitelji snijega, rekreativci i svi ostali koji požele posjetiti bijele destinacije imaju na raspolaganju brzu i jednostavnu rezervaciju skijaških paketa, smještaja, ski karata i ostalih usluga u vodećim europskim snježnim odredištima. Unilineovim je gostima putem portala skifun.hr jednim klikom osigurana iznimno velika ponuda smještaja u više tisuća objekata u preko 150 najzanimljivijih skijališta.

Skifun.hr (www.skifun.hr) je posljednjih godina postao mjesto gdje Hrvatska odabire i rezervira svoja skijanja. Budući da snijeg ovih dana u cijeloj Europi opravdava očekivanja, velik broj kvalitetnih i povoljnih ski paketa te nove poboljšane ponude na skijalištima Francuske, Italije i Austrije dodatno su prilagođene predstojećim terminima i posebnostima svake od destinacija. Nakon izvrsnog otvaranja sezone u prosincu, mnogobrojnih aranžmana tijekom siječnja, za školske praznike u veljači se ponudom i cijenom ističu Jahorina i Valmeinier po izvanrednim cijenama od 1.258 eura, odnosno 1.250 eura s uključenim smještajem za obitelj od 4 osobe, ski karmama i ski školom za najmlađe!

Od ostalih programa ističu San Martino di Castrozza (već od 1987 eura za obitelj), Passo Tonale (od 2179 eura za obitelj), Drei Zinnen Dolomiti (od 1956 za obitelj) i svima privlačan Bad Kleinkirchheim (od 2229 eura za obitelj)!

Osim skijanja i zimskih aranžmana, Unilineov odjel sporta, uz široku mrežu svojih partnera, i u 2023. godini u hrvatskoj realizira kvalitetne sportske projekte, velika službena natjecanja te međunarodne coaching evente. Na već tradicionalni Festival rukometa Uniline u suradnji s Hrvatskim rukometnim savezom, klubovima, i svim eminentnim partnerima ovog trofejnog hrvatskog sporta ove godine od 24 do 28.svibnja u Poreč dovodi preko 2.000 sudionika.

Rukomet i karate u Poreču

Natjecatelji svih uzrasta, profesionalci i oni koji će to tek postati, trenerska i opće sportska pedagoška struka, na danima festivala razmijenit će svoja recentna iskustva u natjecateljskom, ali i ostalim organizacijskim, stručnim, sudačkim, zdravstvenim i inim područjima koja neraskidivo prate visoko popularan sport poput rukometa. Tijekom festivala održat će se i završnica Kupa hrvatske u muškoj i ženskoj konkurenciji, te završnice natjecanja za mlađe dobne skupine.

Veliki broj stručnjaka, natjecatelja, ali i pratitelja, članova obitelji zaljubljenika u rukomet izniman su doprinos kvalitetnom početku turističke 2023 godine, godine u kojoj će Uniline i nadalje beskompromisno insistirati na kvalitetnom, društveno prihvatljivom i održivom turizmu.

Na toj platformi Uniline već u lipnju (25/6-02/7) u Poreč dovodi internacionalni karate kamp Svjetske karate federacija WKF-a. Tih dana grad postaje svjetski centar karate sporta, a Unilne je ponosni suorganizator i pružatelj vrhunskih management usluga u realizaciji ovog velikog sportsko turističkog projekta. Gotovo tri tisuće sudionika, koliko ih se očekuje na ovogodišnjem kampu, osim treninga, stručnih predavanja i karate natjecanja, u navedenom će tjednu obići i druge atraktivne lokacije u Istri te doprinijeti promociji lokalne ponude i ciljevima sportskog turizma kao grane velikog turističkog i gospodarskog potencijala.

Za one koji skijaju u proljeće, Uniline nudi top 5 razloga zašto
skijati u ožujku:
1. Dani su dulji - više vremena provedite na skijaškim stazama!
2. Ugodnije temperature - nakon skijanja, uživajte na ležaljkama i suncu
3. Više aktivnosti na skijalištima - posebnost francuskih skijališta je ta što
se ona u proljeće nude razne aktivnosti na otvorenom poput koncerata,
festivala, tematskih zabava.
4. Povoljnije cijene
5. Manje gužve
”Dok drugi razmišljaju o ljetu vi skijate!”, poručuju iz Unilinea. Sve ponude možete provjeriti na https://www.skifun.eu/hr/proljece-na-snijegu/

Uniline

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum