u dvorani žatika

U Poreču za vikend besplatna probna ronjenja za posjetitelje Crofish sajma

| Autor: Glas Istre
Pogled u plavo

Pogled u plavo


U sklopu bogatog programa i velikog broja izlagača na 14. međunarodnom sajmu ribarstva, akvakulture, sportskog ribolova i sportova na vodi Crofish koji će se održavati od 25. do 27. studenog 2022. u Poreču, dvorana Žatika gostovat će i Pogled u plavo, a za sve posjetitelje sajma i ljubitelje podmorja bit će organizirana besplatna probna ronjenju.

Pogled u plavoPogled u plavo

Crofish sajam značajna je sajamska manifestacija u Istarskoj županiji koja se provodi u organizaciji Obrtničke komore Istarske županije te je jedini događaj s navedenom tematikom u Republici Hrvatskoj, a u suradnji s Plavom promocijom na sajmu će biti montiran 10 metarski bazen u grijanom šatoru gdje će posjetitelji imati jedinstvenu priliku okušati se u ronjenju pod punom ronilačkom opremom i uz stručni nadzor instruktora ronjenja.

Pogled u plavoPogled u plavo

Za sve zainteresirane posjetitelje Crofish sajma, a posebno one najmlađe besplatna probna ronjenja uz glazbenu podlogu bit će omogućena u kontroliranim uvjetima bazena i uz stručni nadzor instruktora ronjenja 25. studenog 2022. od 12.00h do 19.00h te 26. i 27. studenog 2022. godine od 10.00h do 19.00h, grad Poreč, dvorana Žatika. Ulaz na sajam je slobodan za sve posjetitelje.

Pogled u plavoPogled u plavo

Nakon osnovne poduke o ronjenju i ronilačkog opremi, zaronom u bazen Pogleda u plavo posjetitelji će uživati u čarima i ljepotama ronjenja uz razgledavanje podvodne izložbe fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa, Marjana Radovića koja se nalazi na

unutarnjim stranicama bazena, prikazuje ljepote hrvatskog podmorja te pridonosi stvarnom doživljaju dubine.

Pogled u plavoPogled u plavo

Besplatna probna ronjenja u pratnji instruktora ronjenja u sklopu Pogleda u plavo namijenjena su za sve uzraste i djecu već od 5 godina starosti, a za sigurnost ronioca početnika brinut će se instruktorski tim Pogleda u plavo.

Pogled u plavoPogled u plavo

Za probno ronjenje potrebno je ponijeti ručnik i kupaći kostim, a rezervacije za sudjelovanje u Pogledu u plavo moguće su putem linka: https://www.pogleduplavo.com/pogled-u-plavo/crofish

Pogled u plavoPogled u plavo

Projekt Pogled u plavo do sada je mnogima približio ronjenje, a provodi se s ciljem promocije ronilačkih aktivnosti, ponuda u ronjenju, ljepota hrvatskog podmorja i općenito ronjenja kao važne aktivnosti u smjeru očuvanja morskog okoliša.

Medijski pokrovitelji projekta Morski.hr, SCUBAlife magazin i Gorgonija.com uz veliku podršku HONDA MARINE (Fred Bobek d.o.o.) i Termostroj d.o.o.

Posjetite Crofish sajam u Poreču i budite dio Pogleda u plavo!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater