"ČUVAJ ME"

VIDEO/NINA KRALJIĆ IMA NOV SINGL Spot je vjerna vizualna kulisa pjesme

| Autor: Priredila Vanesa BEGIĆ
Nina Kraljić (Dinko PASINI)

Nina Kraljić (Dinko PASINI)


Nova pjesma Nine Kraljić "Čuvaj me" inspirirana je univerzalnom pokretačkom snagom svijeta - ljubavlju.

No, nije riječ o klasičnom motivu ljubavnog odnosa dvoje ljudi, već o povezanosti s prirodom. Za Ninu, priroda je izvor života, snažna sila koja nas vraća nama samima i daje nam energiju za svakodnevicu.

- Osjećaj veze s prirodom je bezvremenski, trajno je zapisan u nama te mu se trebamo vraćati, baš kao što se i Nina ovom pjesmom vraća na svoj izvor, na glazbeni početak koji je bio obilježen istom tom emocijom, navedeno je u najavi nove pjesme.

- "Čuvaj me" je nastala kao osobna težnja za povratkom najbitnijim vrijednostima i srži svega kao što je ljubav i priroda, a poslovno kao putanja kojom se dalje mislim kretati slaveći te iste vrijednosti. Pjesma je ranjiva i snažna, baš ono što mislim da sačinjava kvalitetnog čovjeka koji ima u sebi oba elementa, kaže Nina Kraljić o novoj pjesmi.

Za singl "Čuvaj me" snimljen je i spot koji je vjerna vizualna kulisa pjesme. Eksterijer šume, igra s bojama, voda i zemlja - motivi su kojima Nina ilustrira svoju ideju veze s prirodom. Redatelj spota je Dinko Pasini, a glazbu i tekst uz Marka Matijevića Sekula potpisuju Maja Kolarić i Boris Kolarić. Za produkciju i aranžman je također zaslužan Marko Matijević Sekul (Beton Music), a cijelu je atmosferu sa zanimljivim fotografijama dočarao je Dinko Pasini.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater