U REŽIJI MARE MILIN

VIDEO/CAMBI. nakon Dore prikazali spot za pjesmu "ZALJUBLJEN"

| Autor: Mladen RADIĆ
CAMBI.

CAMBI.


Četvrto mjesto na ovogodišnjoj Dori osvojio je splitski vokalni sastav CAMBI. s pjesmom "Zaljubljen" koja je dobila video u režiji Mare Milin.

- "Zaljubljen" je vjerojatno najbolja stvar koju smo dobili u ruke i jedva smo dočekali da je ljudi čuju. Pjesma je, naravno, ljubavna, ali nije balada nego izuzetno energična. Glazbu i tekst napisala je Makica, kako od milja zovemo Mariju Mirković   - članicu grupe The Frajle, i velika joj hvala što nam je iskazala povjerenje da ju iznesemo, izjavili su CAMBI., inače članovi udruge "Klapa Cambi" iz Splita.

U međuvremenu pjesma je dobila i svoju pripadajuću video-priču čiju režiju potpisuje poznata fotografkinja Mare Milin, a montažu Denis Golenja.

Crno-bijeli spot snimljen je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu i na lokacijama Kraljičine plaže u okolici Zadra, a u njemu se uz dečke iz vokalnog sastava CAMBI. pojavljuje i mlada glumica Ana Uršula Najev.

Ovom pjesmom CAMBI. i Marija Mirković opjevali su profinjenost koju svaka žena nosi u sebi. Statičar, kineziolog, solist u HNK-u i tehničar-laborant na Institutu za oceanografiju i ribarstvo spaja ljubav prema glazbi i višeglasnom pjevanju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini