SINGL

POGLEDAJTE VIDEO / Mlada istarska glazbenica ima novu pjesmu: "Like I Wanted" je NOVI GLAZBENI AFRODIZIJAK BARBARE MUNJAS

| Autor: Mladen RADIĆ
Barbara Munjas (Snimila Nora Vrsalović)

Barbara Munjas (Snimila Nora Vrsalović)


Mlada istarska glazbenica Barbara Munjas nakon hit singlova "Gone Back" i "Laž na laž" predstavlja svoj novi singl "Like I Wanted".

"Ova crtica je nastala iz čiste nježnosti uz odgovarajuću soul vibru. Riječ je o intimnosti između dvoje ljudi i svoj onoj toplini koja nas prožima kada je sve onako kako želimo, o svim onim slatkim strahovima, zbunjenostima i rastapanjima od silne ljubavi i miline. Lijepo je osjećati da si nečiji čitav svijet pa iako samo na tren. Lijepo je biti voljen. Ova pjesma ima fokus na tim osjećajima", rekla je Barbara, a na pjesmi je sudjelovao njen dobro uhodani tim.

I ovog puta bubnjeve je odsvirao Goran Salvi, a osim gitare koju je ona odsvirala sve ostale instrumente je svirao Alen Bernobić koji je ujedno zaslužan za aranžman, miks i produkciju, dok je Marko Kalčić napravio master.

Režiju i produkciju spota potpisuje Nora Vrsalović.

"Koncept spota smišljen je prema priči pjesme 'Like I wanted'. S obzirom na to da se u pjesmi radi o seksu, na spotu smo htjeli prenijet emociju i doživljaj istog. Pretapanjem fotografija jedne u drugu oponašali smo emocije, a kako se pojačava intenzitet pjesme, tako se pojačava i intenzitet samog spota", kaže redateljica Nora Vrsalović.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum