MILIJUNI SRCA

VIDEO / Istrijani Alen Vitasović i Valerio snimili prvu hrvatsku navijačku pjesmu uoči Svjetskog prvenstva u Katru! Snimana je na predivnim lokacijama u Puli. POGLEDAJTE I POSLUŠAJTE

| Autor: Glas Istre
Vitasović i Ricchiouto

Vitasović i Ricchiouto


Alen Vitasović i Valerio Ricchiuto, iskusna istarska zvijezda i zvijezda u nastajanju, snimili su prvu ovogodišnju navijačku pjesmu uoči Svjetskog prvenstva u Katru.

Pjesma se zove "Milijuni srca" i može se reći da je tipična navijačka, lako pamtljiva, kako glazbeno tako i tekstom, i sigurno je da će se vrtiti po kafićima kada počne ovogodišnji mundijal. 

Uostalom, najbolje je da se uvjerite sami, spot se može pogledati na linku.

Vitasović i Ricchiouto

Kao što se vidi, snimano je u Puli na lijepim lokacijama, na stadionu Aldo Drosina, na Kaštelu...

O Alenu Vitasoviću nije potrebno trošiti riječi, s obzirom da je on jedna od najvećih istarskih glazbenih zvijezda svih vremena, a Valerio je skrenuo pažnju na sebe posljednjih mjeseci nastupom na festivalu u Šibeniku, gdje je izveo pjesmu "Piz na škini".

Svjetsko prvenstvo u Katru počinje 20. studenog i trajat će do 18. prosinca. Igra se zimi umjesto ljeti zbog iznimmno visokih temperatura koje tamo vladaju. 

Vitasović i Ricchiouto

Hrvatska svoju prvu utakmicu igra u Al Khoru 23. studenog protiv Maroka. A do tada je sasvim dovoljno vremena da se nauče "Milijuni srca"...

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of