KONCERT

Vesna Pisarović večeras na Kaštelu

| Autor: Doria MOHOROVIĆ
Vesna Pisarović (Snimila Mare Milin)

Vesna Pisarović (Snimila Mare Milin)


S početkom u 21.30 sati, večeras će na pulskom Kaštelu nastupiti Vesna Pisarović i publiku podsjetiti na svoje najveće hitove poput "Jutro donosi kraj", "Dolje na koljena", "Da znaš", "Neka ljude govore" i druge. Organizatori najavljuju pravi glazbeni spektakl i večer prepunu pjesme, plesa i dobrog druženja koja će se još dugo pamtiti.

- Svi oni koji su bili na njenim nastupima znaju kako se to ne viđa često. Poseban vokal, specifičan način kojim plovi pop vodama, interpretacija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, samo je jedan mali dio onoga čime Vesna osvaja na prvu, a posebna energija koja se osjeća teško se opisuje riječima i jedino se može doživjeti uživo. Riječju, ona je pravi magnet, a brojne generacije vraćaju joj neviđenom emocijom i oduševljenjem. Ne sumnjamo da će i na pulskom Kaštelu atmosferu dovesti do usijanja, što je sasvim dovoljno razloga da svoje mjesto osigurate već sada putem sustava Eventim, poručili su organizatori iz Baba productiona.

Preostao je još mali broj ulaznica: za oni koji je kupe na ulazu, cijena je 110 kuna, a ulaz za djecu do sedam godina i invalide je besplatan. Pratioci osoba s invaliditetom plaćaju, međutim, punu cijenu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum