Na 32. Plava Laguna Croatia Openu

UMAG MUSIC NIGHTS: Otvaranje uz koncert Ansambla LADO i Jazziane Croatice Borne Šercara

| Autor: Glas Istre
Ansambl LADO i Jazziana Croatica Borne Šercara (Foto: Plava Laguna Croatia Open)

Ansambl LADO i Jazziana Croatica Borne Šercara (Foto: Plava Laguna Croatia Open)


Koncertom Ansambla LADO i Jazziana Croatice Borne Šercera otvoren je sinoć Umag Music Nights na 32. Plava Laguna Croatia Openu. Ova zanimljiva suradnja vrhunskih glazbenika oduševila je na prvoj, od devet večeri koliko očekuje publiku nakon mečeva na umaškom ATP tuniru.

Spoj Jazziane i tradicijskog pristupa LADA glazbi donio je na scenu poseban projekt baziran na odličnim skladbama koje oživljavaju priče Ivane Brlić Mažuranić i druge mitske priče i legende. Ovaj autohtoni hrvatski produkt bio je publici svojevrsno iznenađenje.

Večeras je nastavljen glazbeni program nastupom nizozemskog DJ dua Sick Individuals kojeg čine Rinze "Ray" Hofstee i Joep "Jim" Smeele. Nedjeljni program rezerviran je za hrvatski glazbeni program Seriously Twisted koji je poznat po izvrsnoj i zaraznoj elektroničkoj glazbi. Istarski bend Night Express nastupit će u ponedjeljak, 25. srpnja. Vodeća regionalna RAP glazbenica Senidah, prozvana i balkanskom trap divom, koncert u Dance areni održat će u utorak, 26. srpnja. Nizozemski DJ i producentski duo W&W nastupit će u srijedu, 27. srpnja, a švicarska DJ zvijezda Antoine u četvrtak, 28. srpnja. Finalni vikend na umaškom ATP turniru počinje u petak 29. srpnja uz Vida Loca koji u Umag dolaze s Ibize na kojoj redovno godinama nastupaju. Prava glazbena poslastica bit će nastup jednog od najboljih DJ-a današnjice Fedde Le Granda koji će svoj set imati u subotu, 30. srpnja.

Ovogodišnji 32. Plava Laguna Croatia Open njeguje i svoju gourmet priču. Tu su Poluotok, RougeMarin chefa Marina Medaka, kao i INA Fresh Corner te Taste Istria zona u kojoj se nalazi i ekskluzivna zona istarskog pršuta i sira, a svi ljubitelji vina imaju priliku kušati autohtone istarske sorte na brojnim degustacijskim mjestima nagrađivanih istarskih vinara.

Ulaz na sve glazbene programe za vrijeme trajanja turnira slobodan je za sve posjetitelje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini