PLAVA LAGUNA CROATIA OPEN UMAG

S PRVOG CASTINGA ZA HOSTESE: Djevojke šarmirale žiri svojom osobnošću i poznavanjem tenisa


Svake godine interes djevojaka za rad na turniru raste, a dosad se na umaški turnir prijavilo preko 500 djevojaka za poziciju hostesa, dok najviše njih dolazi iz Zagreba i Istre. Prijave su i dalje otvorene, a drugi casting održat će se u subotu, 30. lipnja u Umagu, u 11 sati

Prvi casting za hostese ovogodišnjeg Plava Laguna Croatia Open Umag održan je jučer u Zagrebu. Prema riječima organizatora djevojke iz Zagreba i okolice spremno su izašle pred žiri i odgovarale na brojna pitanja, a imale su priliku pokazati zašto su baš one idealne kandidatkinje za sudjelovanje na umaškom turniru.

Tročlani žiri

- Žiri, kojem su se djevojke trebale predstaviti u što boljem svjetlu, činili su Dean Pelić, poznati TV voditelji i model s inozemnom karijerom, Tija Malik, hrvatska influencerica i fashionistica te Dora Predojević, popularna fashion i lifestyle influencerica, ističu organizatori Plava Laguna Croatia Open Umag.

Svake godine interes djevojaka za rad na turniru raste, a dosad se na umaški turnir prijavilo preko 500 djevojaka za poziciju hostesa, dok najviše njih dolazi iz Zagreba i Istre. Prijave su i dalje otvorene, a drugi casting održat će se u subotu, 30. lipnja u Umagu, u 11 sati.

- Hostese su svojevrsna zaštitna lica turnira, a ujedno predstavljaju i nezamjenjivi dio organizacijskog tima Plava Laguna Croatia Opena Umag. Osim lijepog izgleda i osobnosti, djevojke su na castingu morale pokazati i poznavanje tenisa, jezika i snalažljivost u nepredvidljivim situacijama.

Velika odgovornost

Na turniru su njihove odgovornosti velike, a protežu se kroz deset različitih službi, kao što su stručni sportski dio, briga i odgovornost prema gostima, novinarima, igračima i brojnoj publici, upravljanjem ATP zonama te samim operativnim dijelom organizacije turnira, ističu organizatori turnira koji će se održati od 13. do 22. srpnja. (Priredila B. Ć. J.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater