nakon trogodišnje stanke

U PULI POČETKOM LIPNJA 3. OPEN SEASON FEST. Vlatko Stefanovski, Massimo, Hladno pivo, Ida Prester & Lollobrigida i ABOP na pozornici Kaštela

| Autor: Mladen RADIĆ
(snimio Duško Marušić Čiči)

(snimio Duško Marušić Čiči)


Nakon trogodišnje stanke Incognito Agency organizira 3. Open Season Fest koji će se početkom lipnja održati u dvorištu Povijesnog i pomorskog muzeja na pulskom Kaštelu. Za razliku o prethodnih godina, ovogodišnje izdanje festivala podijeljeno je na dva vikenda - 3. i 4. lipanj i 10. i 11. lipanj Vlatko Stefanovski, Massimo, Hladno pivo, Ida Prester & Lollobrigida, ABOP (After je bolji od partija). Program su u prostoru PPMI-ja najavili organizator Marijan Quaranta i Ida Prester kojoj će ovo biti prvi nastup u Puli nakon 13 godina.

U petak 3. lipnja na pozornicu pulskog Kaštela sa svojim bendom popet će se makedonski virtuoz na gitari Vlatko Stefanovski.

U subotu 4. lipnja pozornicu preuzimaju karizmatična Ida Prester & Lollobrigida, a iste večeri nastupit će i zagrebački glazbenici okupljeni pod imenom ABOP (After je bolji od partija).

U petak 10. lipnja u sklopu velike turneje "Mali krug velikih ljudi" na pozornicu će se popeti hrvatski umjetnik Massimo sa svojim bendom vrhunskih muzičara.

Subota, 11. lipnja posljednji trećeg Open Season Fest“, rezerviran je za proslavu 35. rođendana Hladnog piva koji će izvesti svoje najveće hitove.

Vrata se za koncerte otvaraju u 20 sati, a nastupi počinju u 21 sat.

Ulaznice su u prodaji u baru Bass u Puli, na Entrio prodajnim mjestima te online na www.entrio.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini