MARIN ROŽA FEAT. LANA & JULIAN

"TAKE ME AWAY": Iz Rovinja stiže novi plesni ljetni singl

| Autor: Tea TIDIĆ

Rovinjski multiinstrumentalist i skladatelj Marin Roža, učenik srednje Glazbene škole "Ivan Matetić Ronjgov", dobro je znan na lokalnoj glazbenoj sceni kao član raznih bendova - surađivao je, između ostalih, s grupama Big Wave, NRG, Le Monde i drugima, kao i s finalistom showa "X Factor Adria" Davidom Temelkovom.

Svoje glazbeno znanje usavršavao je i na kreativnim radionicama Novigradskog proljeća gdje je imao priliku učiti od cijenjenog glazbenika i producenta Olje Dešića, kao i u Glazbenom Laboratoriju Rovinj.

Osim bubnjeva, svira i gitaru, klavir i bas te se bavi glazbenom produkcijom, a ovih dana objavio novi autorski singl naziva "Take Me Away", osvježavajući plesni ljetni singl.

- Ovaj singl je nastao u suradnji s mladim glazbenicima Lanom i Julianom. Ovim se putem zahvaljujem svima koji su pridonijeli stvaranju ove pjesme te ju samim time glazbeno i emocionalno obogatili, kaže Marin.

Autori glazbe i aranžmana su Marin Roža i Julian Božić, vokale su snimili Lana Jeremić i Julian Božić, saksofon Tihomir Tihi Prugovečki, gitare Marin Roža i Aleksandar Lukić, dok je tekst napisao Julian Božić.

Miks su napravili Marin Roža i Marko Kalčić, mastering Rike, dok video potpisuje Julian Božić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater