POGLEDAJTE VIDEO

Ovogodišnja uspješnica MIK-a "Dajen ti besedu" Martine Majerle i klapa Tić dobila spot

| Autor: Ružica KORACA
Martina Majerle

Martina Majerle


Opatijska pjevačica Martina Majerle i klapa Tić trećom nagradom publike na ovogodišnjem MIK-u za skladbu „Dajen ti besedu“ zaokružili su uspješnu festivalsku sezonu.

Vrijedna ekipa upravo je za tu pjesmu nedavno snimila video spot na dvije atraktivne lokacije. Morski prilaz svjetioniku Maltempo na otoku Krku poslužio je kao scenografija klapi Tić, a Martina je svoje dijelove snimala u Mošćenicama:

"Srednjovjekovno mjestašce na obroncima Učke, u osnovi kaštel iz 12. stoljeća učinilo mi se idealnom lokacijom za snimanje jednako tako romantične pjesme koja predstavlja ljubavni zavjet. Željela sam istaknuti ljepote domaćeg kraja, a na entuzijazmu moram zahvaliti Žaklini Stroligo koja nam je otvorila vrata povijesne plemićke kuće Dešković i njene Rundićeve šterne stare 900 godina, gdje smo snimili predivne kadrove".

Snimalo se još u "Klancu pred Milkinu kuću", na trgu Kosnica s pogledom na Kvarnerski zaljev i mnogobrojnim pitoresknim kalama.

Spot je nastao u režiji kreativnog tima Studija Brujo iz Krka, Ivice i Antonia Brusića, a za make–up je bila zadužena vizažistica Maja Zatezalo. Skladba "Dajen ti besedu" djelo je autorskog tima Robert Grubišić i Robert Pilepić, gdje Robert Grubišić također potpisuje i aranžman.

Premijera spota bila je   11. studenog upravo na Martinje, a Martina dodaje:

"U vrijeme krize u glazbenoj industriji uvjetovane trenutnom globalnom situacijom najbitnije jest ne prepustiti se apatiji i nastaviti stvarati. Na taj način činimo dobro i sebi i zajednici", istaknula je.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini