DEBITANTSKO IZDANJE

SLJEDEĆA DVA TJEDNA SU KLJUČNA: Riječki kolektiv Mrave Brojim izdaje svoj album na VAZI ZA CVIJEĆE!

| Autor: Tea TIDIĆ
Ilustracija novog albuma kolektiva Mrave Brojim

Ilustracija novog albuma kolektiva Mrave Brojim


Riječki kolektiv Mrave Brojim uskoro će objaviti svoj debitantski album "Zemlja Kamenog Bizona", a tim povodom saznajemo i više detalja od članova ovog sastava:

- S obzirom na tešku trenutnu situaciju uzrokovanu pandemijom, na loše ekološko stanje u kome se nalazi naša planeta Zemlja dugo smo razmišljali o formatu u kome ćemo objaviti naš album prvijenac "Zemlja Kamenog Bizona". Odustali smo od izdavanja na CD-u kao već pomalo napuštenom mediju, kao i na vinilu usprkos tome što mu se u zadnje vrijeme vraća popularnost.

S obzirom da je naš album svojim sadržajem izuzetno zdrav za okoliš, željeli smo da isto tako bude i medij na kome se nalazi te smo ga odlučili objaviti na vazi za cvijeće, odnosno na tzv. "Paketu samopomoći - Zemlja Kamenog Bizona"

Važno je (za one koji posjeduju gramofon) napomenuti da će Paket samopomoći biti moguće staviti na gramofon i omogućiti mu okretanje koje je potrebno za ravnomjerno osvjetljavanje istog, ali više o tome kasnije (vidi ilustraciju).

Uz pomoć Paketa samopomoći omogućeno vam je da učinite nešto dobro za sebe, za svoje bližnje i za svoju okolinu čime automatski podižete kvalitetu života i budućim naraštajima i njegujete ono što je dobro u vama kako bi bili bolji prema sebi a time i prema drugima. Paket samopomoći je do sada prošao vrlo rigorozna testiranja od strane eminentnih stručnjaka iz tog polja i sa zadovoljstvom možemo ustvrditi da je već postigao zavidne rezultate, a korištenje paketa odobrilo je i Ministarstvo za očuvanje digniteta Kamenog Bizona.

"Paket samopomoći - Zemlja Kamenog Bizona će široj javnosti biti dostupan 4. lipnja kada ćete se i sami moći uvjeriti u mogućnosti i dosege istog. Također zadovoljstvo nam je najaviti i jedno veliko iznenađenje koje vas čeka na dan izlaska albuma, ali neka to za sada ostane mala tajna.

Ekipče, budite odgovorni, mislite na druge, na sebe i Zemlju Kamenog Bizona, sljedeća dva tjedna su ključna, poručuju članovi kolektiva Mrave Brojim.

Mrave Brojim su Gospođo Pitomi (vokal, električna gitara, programiranje), Zoki Oktava (klavijature, bass gitara), Sunce Mamino (bubnjevi, udaraljke), Gospodin Morski (raža, vlastoručno izrađen instrument).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of