USPJEŠNO ZAVRŠENO 4. IZDANJE

FOTO / SEA STAR FESTIVAL: NI KIŠA NIJE OMELA FANOVE - u umaškom Stella Marisu prava erupcija pozitivne energije

Umaška publika je unatoč kiši, više od sat vremena neumorno skakala uz najveće hitove Dubioze Kolektiva. Iako ih je protekle dvije godine zaustavila korona, festivalski fanovi nisu dopustili da to učini i loša vremenska prognoza

| Autor: Doria MOHOROVIĆ
Dubioza Kolektiv na Sea Star Festivalu (Snimio Goran Šebelić / Cropix)

Dubioza Kolektiv na Sea Star Festivalu (Snimio Goran Šebelić / Cropix)


Prava erupcija pozitivne energije vladala je i sinoć tijekom druge večeri 4. izdanja Sea Star festivala koji se, nakon dvogodišnje pauze, održao u srcu umaške lagune Stella Maris.

Ni kiša nije uspjela smesti umašku publiku, koja je više od sat vremena neumorno skakala uz najveće hitove Dubioze Kolektiva. Iako ih je protekle dvije godine zaustavila korona, fanovi nisu dopustili da to učini i loša vremenska prognoza, pa su mnogi u Umag ponijeli kabanice pod kojima su istim intenzitetom nastavili partijati.

Nezaboravni nastupi

Nezaboravne nastupe drugog dana festivala priredili su i techno kraljica Amelie Lens i Umek, a brojnu su publiku energičnim nastupima rasplesali i Buč Kesidi, Farrago, 30 Zona, Bore Balboa X Grše, Buntai, Mimi Mercedez, Muha, Tam, Z++, Alex Ranerro, Alokin, Herya, Igz, Makarun, Marcel i Rasheed.

(Snimio Goran Šebelić / Cropix)

Željni dobrog provoda uz vrhunske izvođače, fanovi su u Umag došli iz preko 40 zemalja svijeta. Stigla je na Sea Star publika iz cijele regije, ali i iz Austrije, Italije, Njemačke, Ukrajine...

(Snimio Goran Šebelić / Cropix)

Kalush Orchestra (Snimio Goran Šebelić / Cropix)

Program festivala završen je današnjim Closing partyjem na Electric Waves pozornici, a važno je istaknuti da je Sea Star zapravo službeno otvorio dugo festivalsko ljeto u Istri.

Svjetske i regionalne zvijezde

Kroz festivalska vrata ovogodišnjeg Sea Stara prošle su brojne svjetske i regionalne zvijezde čiji će se nastupi još dugo pamtiti. Prava senzacija o kojoj se još uvijek priča bio je nastup Konstrakte, ali i Senidah, Vojka V, eurovizijskih pobjednika iz Ukrajine Kalush Orchestra, Onyxa, Topica, Kukusa i brojnih drugih.

U moru izuzetnih emocija, jedan od najupečatljivijih momenata svakako je bio izlazak na Glavnu pozornicu mladog bračnog para, Ruskinje Marie i Ukrajinca Ilije koji su se prošlog tjedna vjenčali u Crnoj Gori i koji su bili posebni gosti festivala.

(Snimio Goran Šebelić / Cropix)

Buntai (Snimio Goran Šebelić / Cropix)

Organizatori su istaknuli da je prvog dana u umaškoj laguni bilo oko 19 tisuća gostiju festivala, a unatoč kiši i vjetru, i drugog je dana festivalski prostor bio u potpunosti ispunjen. Dobra atmosfera vladala je i uz glavnu Tesla pozornicu, kao i u technom obojenoj Nautilus Areni, naelektriziranoj Electric Waves sceni ili najglasnijem Silent Octopusu.

Susret s Iggy Azaleom koja je također trebala nastupiti na ovogodišnjem Sea Staru, fanove će dočekati 7. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi, prvog dana EXIT festivala.

(Snimio Goran Šebelić / Cropix)

Buč Kesidi (Snimio Goran Šebelić  / Cropix)

(Snimio Goran Šebelić / Cropix)(Snimio Goran Šebelić / Cropix)

(Snimio Goran Šebelić / Cropix)(Snimio Goran Šebelić / Cropix)(Snimio Goran Šebelić / Cropix)(Snimio Goran Šebelić / Cropix)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of