SURADNJA

POSLUŠAJTE PJESMU / "SOMEONE ELSE" - novi projekt Denisa Goldina i Roba Hazena

Suradnja s Rob Hazenom traje već godinama, a ovo nam je šesti zajednički singl koji je čekao već par godina u 'ladici' pravi trenutak i pravi edit, no na kraju odlučio sam napraviti više verzija i stilova, kaže Denis Goldin

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA
Denis Goldin i Rob Hazen

Denis Goldin i Rob Hazen


"Svjetski, moderno, plesno, sjajno..." Dio je to dojmova kojima iz Aquarius Recordsa opisuju novu suradnju Denisa Goldina, pulskog producenta i DJ-a i Roba Hazena, američkog pjevača i tekstopisca. Ovaj put riječ je o suradnji na pjesmi "Someone Else".

"Suradnja s Rob Hazenom traje već godinama, a ovo nam je šesti zajednički singl koji je čekao već par godina u 'ladici' pravi trenutak i pravi edit, no na kraju odlučio sam napraviti više verzija i stilova. Tako imamo 'Back to 2017. Edit' koji je ujedno i prva verzija, te nas vraća u vrijeme velikih festivala, zatim imamo "Club Edit" namijenjen za clubing scenu (koja zapravo miruje u doba pandemije), a za kraj treća i najsvježija verzija je "Radio Edit" inspirirana modernim/trendy stilom "Slap House" za koju sam siguran da će naći svoje mjesto u radijskom eteru. Ovom pjesmom htio sam dati izbor slušateljima da ovisno o raspoloženju odaberu svoju verziju na streaming platformama", kaže Denis Goldin.

"Apsolutno volim surađivati s Denisom Goldinom. Napravili smo nekoliko suradnji u prošlosti i sve su mi bile istovremeno drage i zahtjevne kao skladatelju i pjevaču. Ova najnovija suradnja nije iznimka. Krenuli smo raditi na pjesmi prije dosta vremena; nakon što sam poslao moju završnu vokalnu datoteku, Denis je rekreirao pjesmu dajući joj zaista jedinstven glas koji savršeno upotpunjuje raspoloženje i melodiju. On je tako talentirani skladatelj i producent, jako sam sretan kako je pjesma ispala", kazao je o suradnji na novom singlu Rob Hazen.

Pjesma "Someone Else" dostupna je na svim streaming servisima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater