PULSKI GLAZBENIK I BRITANSKA PJEVAČICA

NOVA SURADNJA: Denis Goldin i Sophia May predstavljaju pjesmu "Music In Your Soul"

| Autor: Mladen RADIĆ
Denis Goldin / Sophia May

Denis Goldin / Sophia May


Nakon uspješnih remikseva "Mala ptica nebeska" i "Trebaš li me" koji su pulskog glazbenika Denisa Goldina plasirali u sam vrh Top Hr ljestvice najemitiranijih pjesama u radijskom eteru, sada je na red za objavljivanje došla pjesma "Music In Your Soul".

Pjesma je nastala u suradnji s britanskom pjevačicom Sophijom May koja se može pohvaliti prvim mjestom na US Billboardovoj ljestvici "Hot dance air play chart".

"Prije nekoliko godina Sophia i ja upoznali smo se zahvaljujući jednoj talijanskoj izdavačkoj kući te smo kliknuli na prvu. Naša suradnja je vrlo spontana jer je ona baš takvog karaktera. S tako jednostavnom, kreativnom i talentiranom pjevačicom kao što je Sophia motivacije ne nedostaje tako da smo vrlo brzo realizirali nekoliko ideja koje čekaju pravi trenutak i aranžman. 'Music In Your Soul' nastala je upravo na samom početku lockdowna, a ima baš tu snagu koju nam samo glazba može dati", ispričao je Goldin koji je autor aranžmana te se pobrinuo za miksanje i masteriranje.

Sophia već mnogo godina radi s Denisom te se njih dvoje uvijek nađu nešto posebno što mogu stvoriti kreativnošću i glazbenom fleksibilnošću.

"Kad sam pisala pjesme tijekom lockdowna uspjeli smo napraviti katalog glazbe koju je Denis uspio osvježiti da bude spremna za izdavanje u pravom trenutku za nas oboje. Uvijek sam voljela raditi s Denisom, njegova strast za glazbu se vidi u njegovim sposobnostima. On je jedan od najugodnijih producenata s kojima sam radila u glazbenoj industriji. Uzbuđena sam zbog onog što će nam budućnost donijeti", kaže Sophia koja je autorica teksta. Pjesma je dostupna svim streaming servisima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini