NOVITETI

POGLEDAJTE VIDEO SPOT / Davor Radolfi trenutno odmara u Istri, a objavio je i novu ljetnu baladu - "PROĐI KRAJ MENE"

| Autor: Tea TIDIĆ
Davor Radolfi

Popularni kantautor Davor Radolfi trenutno se odmara u Istri. Iako je zbog situacije s koronavirusom cijela glazbena scena doslovno "u blokadi" i otkazane su brojne turneje po direktivi Stožera - ovaj glazbenik ne miruje, već je vrlo kreativan.

Upravo je objavio novu pjesmu, "Prođi kraj mene", koja slušatelja uvodi u pravu opuštenu ljetnu mediteransku atmosferu. Tekst, glazbu i aranžman napisao je Davor Radolfi, koji nam otkriva i nešto više o ovoj pjesmi:

- To mi je osobno možda jedan od boljih tekstova koji mi se dogodio u zadnje vrijeme. Nakon svih nedaća koje su zadesile Zagreb, otišao sam u Dalmaciju na otok Kaprije u šibenski akvatorij kod prijatelja ribara. Tu sam u miru borova i šumu mora, dovršio glazbu za pjesmu "Prođi kraj mene".

Nedugo zatim, po povratku u Zagreb, dovršio sam pjesmu koja će se, zasigurno, posebno svidjeti ženama, kaže Radolfi, koji nam je otkrio i detalje oko snimanja spota:

- Video spot je izradila moja kćerka Lea Radolfi s kojom surađujem sve više na raznim projektima, a imamo i zajednički duet. Nekako smo se "našli" i u profesionalnom životu iako ona ima i vlastitu karijeru, veli Radolfi, kojeg smo upitali i kako provodi ljeto:

- Krajem srpnja već tradicionalno boravim u Istri - malo kupanja, više obilazaka ili bolje rečeno povrataka u istarske bisere kao što su Hum, Grožnjan, Motovun, a posjetim i prijatelje istarske vinare i njihove vinske konobe.

Buzet mi je već odavno centar i sve mi je blizu. Jedva čekam da ovaj nesretni virus nestane iz naših života pa nastavljam "Adriatica Latina Tour" po Hrvatskoj i Sloveniji, poručuje popularni kantautor.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater