NOVA PJESMA

POGLEDAJTE VIDEO: Boa II objavila odličan animirani spot za pjesmu "Paraziti"

| Autor: Glas Istre
Iz spota "Paraziti" grupe Boa II

Iz spota "Paraziti" grupe Boa II


Prije mjesec dana u radijskom eteru zasvirala je nova pjesma grupe Boa II – "Paraziti". Zanimljiva i aktualna tema, potakla je Madena Puljiza da ovaj put snimi i drugačiji video spot.

"Pjesma 'Paraziti' je groteskna pa sam htio da i njezina vizualna prezentacija ima taj 'štih'. Zbog toga mi je format animacije bio najbolji izbor.

Kontaktirao sam mladog osječkog suvremenog umjetnika umjetničkog imena Malowak Malonak, inače studenta Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku. Pokazao je veliki interes za suradnju i nakon što je preslušao pjesmu, poslao mi je nekoliko 'gifova' koji su mi se otprve jako svidjeli", rekao je Mladen Puljiz.

Animirani video spot za pjesmu "Paraziti" može se pogledati na YouTubeu.

"Prije svega čast mi je bila surađivati s tako legendarnim bendom kao što je Boa. Animacija je nastala brzo i efikasno kakav je i njen likovni karakter.

Većina animacije je stop frame te je ručno crtana. Jednostavna je i naivna, a proces je prirodno tekao moguće zbog tematike i glavne misli same pjesme koju bih mogao i sam potpisati. Tematika animacija kao i pjesme je prikaz karaktera "uhljeba" i njegovog parazitiranja u društvu, jednostavno i jasno pruža kritiku, isti način sam pokušao oslikoviti kroz animaciju", rekao je Malowak Malonak, autor animacije

Pjesmu "Paraziti" može se poslušati i na svim digitalnim servisima: https://backl.ink/145083626, a sve novosti o grupi BOA II mogu se pratiti na njihovom službenom Facebook profilu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini