MELODIJE ISTRE I KVARNERA

POGLEDAJTE VIDEO / Završne pripreme za ovogodišnje izdanje: Galižanac Daniel Moscarda i ove godine na MIK-u, evo i s kojom pjesmom će se predstaviti

Daniel Moscarda, mladi autor iz Galižane, kojem će ovo biti četvrti nastup na MIK-u, ove će godine predstaviti pjesmu pod nazivom "3. Maj" za koju ponovo sam potpisuje glazbu, tekst, aranžman i produkciju. Pjesma je ovih dana dobila i video spot

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA
Daniel Moscarda

Daniel Moscarda


U tijeku su završne pripreme za ovogodišnje izdanje Festivala Melodije Istre i Kvarnera, a od danas su u prodaji i festivalske ulaznice. Ove će godine mikovska karavana krenuti 22. lipnja iz Kastva, zatim će put Malinske 23. lipnja, a velika završna večer festivala održat će se u Rijeci, na Trgu Riječke rezolucije, 25. lipnja s početkom u 21 sat. Ukupno 48 izvođača predstavit će uživo 19 skladbi, uz pratnju festivalskog orkestra, pratećih vokala te pod voditeljskim kormilom trija kojeg cine Uršula Tolj, Robert Ferlin i Mario Battifiaca. Među izvođačima na ovogodišnjem MIK-u je Daniel Moscarda, mladi autor iz Galižane, kojem će ovo biti četvrti nastup na Melodijama Istre i Kvarnera.

Nakon osvojenog prvog mjesta stručnog ocjenjivačkog suda 2020. godine sa pjesmom " Tu ostani ", Daniel Moscarda se prošle godine vratio na MIK s pjesmom " Fermaj se malo ", u suradnji sa Alenom Vitasovićem, i ponovo je osvojio prvo mjesto stručnog suda, nagradu za najbolji tekst koji dodjeljuje Istarski čakavski Sabor te nagradu za najbolji aranžman Radio Istre.

Ove će godine na festivalu predstaviti pjesmu pod nazivom "3. Maj" za koju ponovo sam potpisuje glazbu, tekst, aranžman i produkciju. Pjesma je ovih dana dobila i video spot koji se može pogledati na Youtubeu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini