NOVA KREATIVNO POGLAVLJE

POGLEDAJTE VIDEO / Umaški glazbenik Allivandr predstavlja novi singl - "Izmišljeni lik"

| Autor: Tea TIDIĆ
Umaški glazbenik Allivandr

Umaški glazbenik Allivandr


I makar nema koncerata, glazbena kreativnost itekako je uzela maha u godini obilježenoj pandemijom koronavirusa.

Tako se nedavno singlom "Izmišljeni lik" na hrvatskom jeziku, pod okriljem diskografske kuće Menart, predstavio umaški glazbenik koji djeluje pod umjetničkim imenom Allivandr.

Pravim imenom Matija Brljavac, ovo mu nije prvo glazbeno predstavljanje - do sad je svoj rad interpretirao na engleskom jeziku, te je s Markom Matijevićem Sekulom kao mentorom i producentom 2020. godine objavio EP pod nazivom "Performing Through A Panic Attack", te su sve pjesme koje je do sada objavio bile na engleskom jeziku.

Ova godina očito je donijela i neke nove odluke, pa je Allivandr odlučio svoj kreativni opus predstaviti na hrvatskom, i za prvi singl je izabrao pjesmu "Izmišljeni lik" za koju je snimio i spot.

- Nisam mislio da ću ikad pisati na hrvatskom jeziku. Ne zato jer ga ne volim, već zato što sam uvijek na neki način bio "strani izvođač". Zvuči besmisleno, ali sve što sam ikada napisao do ove točke bilo je na engleskom jeziku.

Zanimljiva stvar je da mislim da "Izmišljeni lik" ne bi funkcionirao da je drugačiji. Nema pravilnog načina za napraviti bilo koju jednu stvar. Svi smo samo priča i snalazimo se najbolje što možemo. Nitko od nas i ništa od ovoga neće biti bitno za 200 godina i mislim da je to savršeno. Prolazna smo priča koju će na kraju pojesti vrijeme", kaže Allivandr.

Osim na YouTubeu, Allivandrova glazba može se slušati i na svim digitalnim servisima, na linku https://backl.ink/146624483

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum