OPERNA PJEVAČICA IZ ROVINJA

POGLEDAJTE VIDEO / Eleonora Dobrović objavila spot za pjesmu "Opet ti i ja"

| Autor: Mladen RADIĆ
Eleonora Dobrović

Eleonora Dobrović


Nakon što se hrvatskoj publici predstavila singlom "Sve što sanjam", školovana operna pjevačica Eleonora iz Rovinja objavila je pjesmu i spot "Opet ti i ja", a spot se dakako može pogledati na YouTubeu.

Eleonora za pjesmu potpisuje i tekst te glazbu uz Duška Rapoteca, dok je pjesmu aranžmanski oblikovao Ivan Popeskić. Postprodukciju, montažu i scenarij razigranog ljetnog spota snimljenog u Eleonorinom rodnom Rovinju potpisuje B.music&production studio.

"Nakon preduge izolacije i 'nove normalne' situacije želim prenijeti poruku da skinemo sve što nas je u prethodnom periodu stezalo i uživamo u ovom toplom ljetu, jer vjerujem da smo svi željni društva, bezbrižnosti i dobre muzike. Sve što nam preostaje je uživati u svim blagodatima koje imamo, bilo to sunce, more, ljeto ili ljetna romansa. Spot je razigran i dinamičan kao i pjesma, snimljen je u mom rodnog gradu Rovinju te dočarava svu njegovu ljepotu. Posebno se želim zahvaliti curama gimnastičkog kluba Roxanne - Stefani Matić, Ines Jurički, Nina Ponjavic te cijeloj ekipi Havana cluba", izjavila je Eleonora.

Ova mlada glazbenica pohađala je milanski konzervatorij Giuseppe Verdi te razne moderne škole pjevanja, a već deset godina aktivno se bavi glazbom i s bendom je nastupala na raznim manifestacijama u rodnoj Istri. Potpisivanjem ekskluzivnog ugovora s izdavačkom kućom Croatia Records ostvarila joj se dugogodišnja želja, a njezin glazbeni put tek je započeo.

Eleonora pomaže i suprugu Luki Brgiću, mladom glazbeniku iz Pule, dvostrukom europskom prvaku u harmonici te multiinstrumentalistu, aranžeru, producentu glazbe i videa koji je u Rovinjskom Selu u lipnju ove godine otvorio konobu i pizzeriju Bocca d'oro u kojoj je vlasnik i glavni kuhar.

Luka i Eleonora nastupali su kao duet na svim većim manifestacijama u Istri, imali i više od 120 gaža godišnje, vlastiti studio i školu pjevanja, harmonike i keyboarda, surađivali s raznim lokalnim i hrvatskim pjevačima i glazbenicima, nastupali i u inozemstvu, a sada su napravili veliki životni i profesionalni iskorak.

Eleonora Dobrović

- Kako se situacija s s glazbenom industrijom promijenila zbog pandemije, cilj mi je bio da višak energije i vremena pretočim u nešto drugo. Shvatiš da je život prekratak za ispunjenje samo jedne strasti, a harmonika i glazba su mi bili prva strast i uvijek će biti jer mi je Bog dao talent i sve ostalo. Međutim, shvatio sam da bi se u životu volio okušati i u nečemu drugom, u novim izazovima. U svibnju sam tako krenuo u novu avanturu, ističe Luka.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater