NOVO IME NA DOMAĆOJ SCENI

POGLEDAJTE VIDEO / Autorski dvojac marisol predstavjla debitantski singl "KONTROL FRIK"

| Autor: Glas Istre
Duo marisol

Duo marisol


Autorski dvojac marisol, novo ime na domaćem glazbenom terenu, predstavlja se singlom "Kontrol frik", prvom pjesmom s nadolazećeg debitantskog albuma.

Marisol svoj zvuk opisuje kao Mango pop, a "Kontrol frik" je njegova pokazna vježba. Akustične gitare i glas bio je prvotni koncept koji je duo kasnije upakirao u retro akustično - elektronski zvuk s elementima nekog "staro – novog", ali pomaknutog Mediterana.

Krajnji rezultat, osim manga, evocira i druge osjetilne asocijacije te predstavlja nešto svježe, ukusno, plesno, intimno; melankolično i sretno istovremeno.

"Kontrol frik" prati i video spot s redateljskim potpisom Nikice Zdunić i montažom Denisa Golenja. Pozornost zadržavaju glumci Maruška Aras i Nikola Dedić koji svojom neposrednošću grade atmosferu svakodnevice i zadržavaju pozornost iznoseći kratki isječak iz svačijeg života.

Prvi singl dvojca marisol pjesma je koja odiše intimnošću kantautorskih radova, a opet vrlo nenametljivo poziva da je slušate u plesnom dvokoraku i daje savršen uvod u ono što će se moći čuti na albumu zakazanom za proljeće 2021. godine.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum