ZA PJESMU "ŠUTI"

POGLEDAJTE VIDEO / Animirana video priča u novom spotu Mattea Cetinskog

| Autor: Tea TIDIĆ
Foto

Foto


Nakon prošlog singla "Slobodan od tebe", Matteova ekipa nastavlja razvijati zvuk s primjesama pop elektronike.

Iako je Matteo Cetinski prepoznatljiv po atraktivnim video spotovima koji su pratili protekle singlove, ovaj put je za pjesmu "Šuti" napravljena animirana priča. Spot potpisuju začetnik katedre za animaciju na likovnoj akademiji u Zagrebu - Goce Vaskov i producentica i copywriter Ljubica Vaskov, ujedno i Matteovi dugogodišnji prijatelji.

Spot za pjesmu "Šuti" može se pogledati na YouTubeu.

"Jako pazim koga pozivamo u kreativni team. Meni je zaista najvažnije od svega da se svi razumijemo i da imamo određeno poštovanje jedni prema drugima.

Kad sam se vratio u glazbu odlučio sam da ću to raditi isključivo na način koji mi pričinjava zadovoljstvo. Dakle, ekipa koja sa mnom radi je po tom pitanju također jako bitna stavka. Zato uglavnom pozovemo nekoga za koga znamo što će nam donijeti u team. Goce je ovdje unio jedan 'old school' ilustratorski pečat tehnikom ručnog crtanja i upravo sam to želio za ovu priču, dok je Ljubica sa mnom provela dosta vremena pričajući o toj mojoj priči koja je opisana u pjesmi.

Baš zato, svaka je scena iz spota tu s razlogom i dočarava neke situacije koje su se događale u mom stvarnom životu. Kako spot i pjesma govore o istinitoj priči koju sam živio proteklih par godina, ne bih to dao u ruke nekome tko me ne poznaje i ne razumije. Osim toga, Goce je po vokaciji i muzičar. Upravo je on glavni na gitari kada smo na nekom druženju", rekao je Matteo Cetinski

Autor glazbe je Tonči Horvat - Hus, tekst je napisao Matteo Cetinski, a aranžman potpisuje Nemanja Filipović.

Nova pjesma Mattea Cetinskog može se poslušati i digitalno na ovom linku.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum