OD 21 DO 5 SATI

POČINJE KONCERTNA SEZONA NA KAŠTELU U duhu parole "dva tjedna su ključna", organizatori kažu da su "tri benda ključna". Evo koga su odabrali za subotnji cjelovečernji nastup

| Autor: Mladen RADIĆ
GO03840156.jpg

GO03840156.jpg


Ove subote na Kaštelu vraća se koncertna sezona uz "Stožer 19" – koncert grupa Kozmodrum, Stormera i Hum te nastup DJ-a Timekillersa i Marija Kovača. Program organiziraju Incognito Agency i Audiolab, a u duhu parole "dva tjedna su ključna", organizatori kažu da su "tri benda ključna".

Program počinje točno u 21 sat te završava u 05 sati, a nastupaju zagrebački Kozmodrum, pulska Stormera i projekt tri glazbena virtuoza koji će nastupiti isključivo za ovu priliku – riječ je o projektu Hum koji okuplja basista Miroslava Tovirca, gitarista Alena Spadu i bubnjara Marca Quarantotta. Hum nastupa prvi u 21.30, Stormera je na redu u 22.30, a Kozmodrum u 23.30. Za glazbenu selekciju za DJ pultom predstavit će se za novonastali DJ kolektiv Timekillersi Radio Maestrala (Željko & Marijan), dok je za after party zadužen dobro znani zagrebački DJ Mario Kovač.

Ulaznice se u pretprodaji po cijeni od 40 kuna mogu kupiti u Activa Travelu u Puli Istra na svim Entrio prodajnim mjestima (https://www.entrio.hr/outlets ) i online na linku shorturl.at/juvGV .

Na dan koncerta ulaznice se mogu kupiti na ulazu u Kaštel po cijeni od 50 kuna, dok je nakon ponoći cijena ulaznice 30 kuna. Preporuča se kupiti ulaznicu u pretprodaji, jer je zbog epidemioloških mjera, broj posjetitelja ograničen na 300 ljudi.

U slučaju kiše, događaj se prebacuje za sljedeći vikend.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter