ROCKS&STARS FESTIVAL

Od glazbe do teatra i stand upa: RASPRODAN SUTRAŠNJI GIBONNIJEV KONCERT

| Autor: Mladen RADIĆ

Osim Gibonnijevog koncerta, publiku u srpnju očekuju i koncert Zorana Predina, stand up Vlatka Štampara i predstava "Istarske priče" Teatra Fort Forno iz Bala, koja je poklon predstava organizatora

 

Koncert Gibonnija koji će se u petak navečer održati u vinkuranskom kamenolomu Cave Romane a u sklopu Rocks&Stars festivala rasprodan je, javljaju organizatori.

Organizatori najavljuju da u srpnju, osim Gibonnijevog koncerta, publiku očekuju i koncert Zorana Predina, stand up Vlatka Štampara i predstava "Istarske priče" Teatra Fort Forno iz Bala, koja je poklon predstava organizatora.

Poznatih stand up komičar Vlatko Štampar nastupa u vinkuranskom kamenolomu 25. srpnja i publiku će oduševiti šalama i dosjetkama. Posebno festivalsko iznenađenje bit će koncert Zorana Predina "Zoran pjeva Arsena", koji u Cave Romane nastupa 29. srpnja kada u suradnji s Damirom Kukuruzovićem Django Group predstavlja novi studijski album posvećen najvećem hrvatskom kantautoru Arsenu Dediću uz kojeg ga veže dugogodišnje prijateljstvo. Četrdeseti Predinov album za 40. godina njegove karijere veličanstvena je posveta velikom kantautoru, a fenomenalan doživljaj za sve posjetitelje.

Kraj srpnja organizatori festivala rezervirali su za jedinstven poklon publici kada će nastupiti brojni umjetnici koji će izvesti višejezičnu edukativnu predstavu "Istarske priče" u režiji Roberta Raponje. Svoje mjesto za 31. srpnja na besplatnoj razigranoj predstavi o Istri, ispričanoj kroz mitove i legende, može se rezervirati putem maila info@caveromane.com.

Detaljan festivalski program i za kolovoz kada nastupaju Umberto Tozzi, Abbazzia i Josipa Lisac nalazi se na caveromane.com, a ulaznice za sva događanja mogu se potražiti na eventim.hr i na prodajnim mjestima u sustavu Eventima.

Festival se održava uz podršku Općine Medulin i Turističke zajednice Općine Medulin, a organizatori su Medulinska rivijera i RTL music.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum