HRVATSKA DISKOGRAFSKA NAGRADA

NOVA ADRESA: Dodjela nagrade Porin 25. ožujka u Osijeku

| Autor: Mladen RADIĆ
S jučerašnje presice u Osijeku (Snimio Samir Kurtagić)

S jučerašnje presice u Osijeku (Snimio Samir Kurtagić)


Dodjela hrvatske diskografske nagrade Porin održat će se 25. ožujka u Osijeku u dvorani Gradski vrt i bit će to 29. dodjela ove prestižne nagrade. To su na konferenciji za medije objavili gradonačelnik Osijeka Ivan Radić, župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić, predsjednik Upravnog odbora Porina Frano Đurović i izvršni direktor Porina Davor Drezga.

Gradonačelnik Osijeka, Ivan Radić izrazio je veliko zadovoljstvo zbog odluke da najuspješnija glazbena imena na proljeće dođu u Osijek.

- Ponosni smo što ćemo biti domaćin 29. dodjele Porina, prvi put u Dvorani Gradski vrt. Ova manifestacija od iznimne je važnosti za Grad Osijek i Osječko-baranjsku županiju, jer doprinosi brendiranju i pozicioniranju Osijeka kao turističke, ali i glazbene destinacije. Svima izražavamo dobrodošlicu, poručio je Radić.

Župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić istaknuo je kako su se Osijek i Osječko-baranjska županija dosad pokazali kao kvalitetni domaćini brojnim manifestacijama.

- Drago nam je da smo dobili priliku i da zajedno sudjelujemo u realizaciji ovog projekta koji će nam donijeti i vidljivost i turistički potencijal, rekao je župan Anušić.

U Osijeku se će se prije dodjele Porina održati i Tjedan Porina koji će uključivati razna predstavljanja knjiga, koncerte i zabave, u skladu s epidemiološkim mjerama.

Utemeljitelji glazbene nagrade Porin su Hrvatsko društvo skladatelja, Hrvatska radiotelevizija i Hrvatska glazbena unija.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini