NAJNOVIJELJEPŠE JE PRIRODNO!

Naša popularna pjevačica promjenom u izgledu oduševila obožavatelje: "Šta je drugačije na meni? I dal je bolje onako ili ovako?"

| Autor: Portal NoviList.hr

"Šta je drugačije na meni? I dal je bolje onako ili ovako?", pitala je pjevačica.

Domaća pjevačica Lana Jurčević nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotku na kojoj je pokazala jednu promjenu na licu. "Šta je drugačije na meni? I dal je bolje onako ili ovako?", pitala je pjevačica svoje obožavatelje i pratitelje.

Možda bi nekome njezina promjena prošla ispod radara, ali ne i vjernim obožavateljima koji su odmah uočili da je Jurčević stavila plave kontaktne leće i tako nakratko "maknula" prirodnu boju svojih očiju. Nakon gotovo trinaest tisuća "lajkova" i mnogobrojnih komentara, mišljenja su na društvenim mrežama podijeljena. 

YouTuber i vloger Davor Gerbus koji je s pjevačicom vodio "Online Talent Show Videostar" joj je napisao: "Ljepše su ti prirodne". Jurčević mu je na to odgovorila da "mijenja malo pogled na svijet". 

"Ma zgodna si ovak i onak", "Predivnaaaaaa " i "Oboje ti lijepo stoji", samo su neki od mnogobrojnih komenatara ispod fotke popularne pjevačice.

FOTO/Lana Jurčević, Instagram


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: new hospital − Building yard (1)
Pula: new hospital − Building yard (1)

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater
Webcams provided by webcams.travel add a webcam