VIVA LA POLA! 2019

LEGENDE NY HARDCOREA AGNOSTIC FRONT OVE SRIJEDE U PULI: Na repertoar i cijeli album "Victim in Pain"

| Autor: Tea TIDIĆ

Ove srijede, 14. kolovoza, u sklopu Viva la Pola! Festivala, u pulskom klubu Uljanik koncert će održati legende njujorškog hardcorea Agnostic Front, a kako najavljuju organizatori, ovaj kultni sastav odsvirati će presjek najboljih stvari sa svih albuma, te će u cijelosti odsvirati epohalni debitantski album "Victim In Pain" koji su objavili 1984. godine.

Objavljena je i satnica koncerta - vrata Kluba Uljanik u srijedu se otvaraju u 19 sati kada počinje DJ program, od 20 do 20.30 sati sviraju Kani Bastardi, od 20.45 do 21.15 sati sviraju Stepped Out, a headlineri večeri, Agnostic Front nastupaju od 22 do 23.30 sati. Nakon njujorških legendi, koncertnu večer zatvaraju riječki Kryn koji nastupaju u ponoć, a po završetku koncerta najavljen je i DJ program. Organizatori ističu da će se najavljena satnica koncerta strogo poštivati.

Ulaznice se u pretprodaji u Puli mogu kupiti u Rock baru Mimoza, Caffe baru Bass i klubu Uljanik, dok su za područje Hrvatske i ostalih zemalja, ulaznice nabavljive putem: www.entrio.hr


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater