OVE SUBOTE

TAMARA OBROVAC I KRUNO LEVAČIĆ: Live stream koncerta naslovljenog "Najzločestiji smo od sve djece" - s tajne lokacije

Koncert će se održati na još jednoj prekrasnoj, a ne toliko poznatoj lokaciji u središnjoj Istri, u već ustaljenoj formi neprekinute 45-minutne izvedbe, u kojoj ćemo neke od mojih skladbi povezati otvorenim improvizacijama inspiriranim mjestom koje nas okružuje, veli Tamara

| Autor: Zoran ANGELESKI
Tamara: Posebno se veselim 'primordijalnom' spoju bubnjeva i glasa i stvaranju novih zvukova s mojim najvjernijim suradnikom Krunom Levačićem (Snimio Danilo Memedović)

Tamara: Posebno se veselim 'primordijalnom' spoju bubnjeva i glasa i stvaranju novih zvukova s mojim najvjernijim suradnikom Krunom Levačićem (Snimio Danilo Memedović)


Tamara Obrovac najavljuje za sutra u 18 sati svoje treće izdanje live stream koncerta na tajnoj istarskoj lokaciji, ovaj put u duetu sa svojim dugogodišnjim suradnikom, bubnjarom Krunom Levačićem.

Link za praćenje prijenosa ovog koncerta bit će aktivan na njenom Facebook i YouTube kanalu, kada će se otkriti raritetna lokacija njegova održavanja.

Transhistria deconstructed

Dosad je u sklopu ovog projekta Tamara nastupila 7. ožujka ove godine na Placi u Savičenti s kontrabasistom Žigom Golobom, a u premijernom duet izdanju 31. listopada prošle godine ispred crkvice Sv. Roka u Draguću s harmonikašem Faustom Beccalossijem.

- S veseljem najavljujem duet s bubnjarom Krunoslavom Levačićem, treći koncert iz livestream serije pod nazivom "Transhistria deconstructed". Dosad održani dueti sa harmonikašem Faustom Beccalossijem i kontrabasistom Žigom Golobom otvorili su neke nove glazbene sfere te se stoga posebno veselim "primordijalnom" spoju bubnjeva i glasa i stvaranju novih zvukova s mojim najvjernijim suradnikom Krunom Levačićem, nevjerojatno ingenioznim glazbenikom uz kojega sam glazbeno odrastala i napravila prve korake u svijetu jazza i improvizirane glazbe, i koji od samih početaka svira u svim mojim ansamblima i sudjeluje na svim CD-ima, kaže Tamara Obrovac u najavi.

Nova razina online koncerata

- Koncert će se održati na još jednoj prekrasnoj, a ne toliko poznatoj lokaciji u središnjoj Istri, u već ustaljenoj formi neprekinute 45-minutne izvedbe, u kojoj ćemo neke od mojih skladbi povezati otvorenim improvizacijama inspiriranim mjestom koje nas okružuje. Ovaj koncert održat će se pod posebnim radnim naslovom: "Najzločestiji smo od sve djece".

Zahvaljujem svima koji ste u tako velikom broju pratili dosadašnja dva koncerta i podržali naša nastojanja da održimo kakvu takvu koncertnu aktivnost i iskustvo gledanja online koncerata dovedemo na jednu novu razinu, kako vizualno - odabirom lokacija na kojima će se održavati koncerti, tako i u glazbenom smislu, novim konceptom - dekonstrukcijom Transhistria ensemblea na četiri dueta sa svakim članom benda, zaključila je Tamara Obrovac.

I ovaj će put za video biti zadužena ekipa iz MedVid produkcije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom