NOVIGRAD

JAZZ CORNER OF ISTRIA: Ovog petka Miro Ungar i jazz kvartet predstavljaju koncertnu jazz poslasticu

| Autor: Tea TIDIĆ
Miro Ungar (Foto: Facebook)

Dobro znani doajen hrvatske glazbene scene, Miro Ungar, nastupa ovog petka, 23. kolovoza, s početkom u 21 sat, u Novigradu u sklopu Fešte Sv. Pelagija.

Koncert će se održati u "Istrian Jazz Corneru" tj. Prolazu Boška Petrovića, a riječ je o tradicionalnom koncertu koji Miro Ungar održava već desetu godinu zaredom na istom mjestu.

Na koncertu ovog petka Miru Ungaru pridružit će se četiri vrhunska jazz glazbenika - klavirist i trombonist Luka Žužić, kontrabasist Zvonimir Šestak, gitarist Filip Pavić i bubnjarka Bruna Matić.

Miro Ungar će tako u ovoj posebnoj tematskoj večeri predstaviti drugo lice svoje široke glazbene palete - standarde iz "Velike američke pjesmarice" izvest će u maniri "easy listening jazza" s kojim je počeo koketirati još prije 60 godina.

Na koncertu će izvoditi pjesme od Gershwinovih klasika, preko "The lady is a tramp", "New York, New York", klasike swinga "Mack the knife", "Pennies from heaven", "Too close for comfort", pa do balada "Nice n' Easy", "Smile", "Georgia on my mind", "That's life"…


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini