POGLEDAJTE VIDEO

Hauser objavio novi spot "Bésame Mucho"

| Autor: Mladen RADIĆ
Stjepan Hauser (Foto Karoly Horvat)

Stjepan Hauser (Foto Karoly Horvat)


"Bésame Mucho" je novi spot Stjepana Hausera. Ovaj meksički standard u njegovoj verziji albuma objavljen je na albumu "The Player" koji se našao i na Billboardovoj ljestvici albuma.

Spot je inspiriran je Hauserovim obožavanjem filmova o Jamesu Bondu. Snimljen je u crno-bijeloj tehnici. Radnja prati Hausera uhvaćenog u noći flerta što dovodi do komičnog završetka filmskog scenarija.

Jedna od najomiljenijih pjesama u povijesti latino glazbe, autora Consuela Velázqueza, doživjela je reinterpretacije eklektičnih umjetnika kao što su Diana Krall, The Beatles, Frank Sinatra, Cesaria Evora i Andrea Bocelli. U skladu s neukroćenom maštom, Hauser je odlučio usporiti tempo pjesme i isporučiti mračno zavodljivu izvedbu u stilu špijunske glazbe 60-ih.

"Budući da je to jedna od najpoznatijih pjesama latinoameričkog svijeta, bilo je važno pristupiti joj u potpuno novom smjeru pa smo krenuli s vibrom Jamesa Bonda koja zvuči pomalo opasno", kaže ovaj svjetski poznati pulski violončelist koji će iduće godine ponovno proputovati svijetom u sklopu svoje prve solo turneje "Rebel With A Cell Tour", u sklopu koje će 25. listopada 2023. nastupiti i u zagrebačkoj Areni.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum