#OSTANIDOMA

GAZBENICI PJEVAJU IZ SVOJIH KUĆA Franka Batelić koncert iz svoga doma u Rapcu, Neno Belan & Fiumens uživo u subotu putem Facebooka

| Autor: Mladen RADIĆ

U akciju #ostanidoma uključila se i Franka Batelić koja je, kako sama kaže, pobjegla iz Zagreba u Istru, a za sinoć najavila i koncert koji se trebao emitirati iz njene kuće u Rapcu.

"Brinete li o svojim starijima? Mi uživamo na terasi u suncu. Barem imamo terasu u Istri ako ništa drugo. Mi pobjegli iz Zagreba", pitala je na svojoj stranici ova popularna pjevačica koja je u braku s poznatim nogometašem Vedranom Ćorlukom početkom godine rodila sina.

 

Ako nema koncerata na koje se može otići, postoje koncerti koje se može pratiti na daljinu pa tako ove subote u 20 sati uživo na Žuja Facebook stranici prenosit će se koncert Nene Belana & Fiumensa.

"Vjerujte mi, nema boljeg načina da se svi malo oraspoložimo od dobre svirke. Poseban je gušt kada možeš napraviti nešto za ljude, tako da ni sekunde nismo dvojili kada nam se javila ekipa iz Žuje. Hvala im na ovoj inicijativi. Pozivam sve da ostanu doma i uživaju u svirci. Mi ćemo dati sve od sebe da bar na kratko zaboravimo situaciju u kojoj se svi nalazimo, izjavio je Neno Belan čiji je koncert tek prvi u nizu.

"Mi ćemo napraviti sve što nam je u moći da nam svima ovi dani prođu što brže i bezbrižnije. Sigurni smo da će Neno i njegova ekipa napraviti pravi spektakl, pa pozivamo sve da to ne propuste", istaknula je Ana Štebih Pinjuh, direktorica marketinga Zagrebačke pivovare.

Koncerti će se streamati iz domova glazbenika ili njihovih studijskih prostorija vodeći se svim sigurnosnim preporukama nadležnih institucija. Nakon Nene Belana, svirke se nastavljaju do kraja ožujka.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater