spektakularna produkcija

FOTO / SPEKTAKL ELEKTRONSKE GLAZBE U CAVE ROMANE. Svjetska DJ zvijezda Jooris Voorn i gosti rasplesali brojne posjetitelje u rimskom kamenolomu

| Autor: Glas Istre


Nizozemska DJ zvjezda Jooris Voorn uz Alex Kennon, Pablo Panda, Lemona i Auroru večeras nastupaju u nekadašnjem rimskom kamenolomu Cave Romana u Vinkuranu.

Hrvatski glazbeni brend BSH, koji iza sebe ima više od 50 glazbenih događaja na posebnim lokacijama u Hrvatskoj, ovim podiže ljestvicu organizacije glazbenih događanja na višu razinu. Ovaj glazbeni spektakl događa se u suradnji s općinom Medulin.

Joris Voorn u epicentru je nizozemske elektronske glazbene scene, najpoznatiji i prepoznatljiv nizozemski umjetnik, koji predstavlja underground house i techno i na široj, globalnoj pozornici. Za zemlju s populacijom od samo sedamnaest milijuna stanovnika, njegov doprinos svjetskoj elektronskoj glazbi je nenadmašan.

Tijekom godina Ibiza je uvijek igrala aktivnu ulogu u Jorisovom dnevniku ljetnih turneja, od ranih nastupa u klubu Space, do njegovih novijih La Familia večeri u Ushuaiji s Nicom Fancuillijem. Izvan Ibize, Joris je redoviti gost u svim ključnim klubovima i festivalima u globalnom underground krugu s više tjednih nastupa na događajima diljem Europe, Japana, Hong Konga, Kine, Singapura, Australije, Rusije, Brazila, Kolumbije, Izraela, Detroita, Chicaga i New Yorka.

Cave Romane nekadašnji je rimski kamenolom u Vinkuranu koji je svojedobno pretvoren u najpoželjniju antičku pozornicu na otvorenom u ovom dijelu Europe i svijeta. Razrušeni kamenolom i stare pilane tako su postali najljepša ljetna kulisa koja uz impozantnu stijenu i prekrasan prirodni ambijent pruža spektakularnu igru svjetla i zvuka, idealnu za brojne kulturne, glazbene ali i sportske sadržaje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini