NOVI ALBUM

VIDEO / Divlji dječak na svom debitantskom albumu donose spoj socijalne tematike, ljubavnih priča i ponešto mistike

| Autor: Tea TIDIĆ
Divlji dječak (Snimila Anamaria Budić)

Divlji dječak (Snimila Anamaria Budić)


San svakog izvođača je držati svoj album u rukama jer je to sukus svega što je radio, a želja za ostvarenjem tog sna tim je veća kad je u pitanju album prvijenac.

"Od danas do sutra" prvi je album kojeg predstavlja grupa Divlji dječak na čelu s Markom Mršićem.

Sastoji se od 11 autorskih pjesama od kojih je prva izašla još 2018. godine pod nazivom "S druge strane dana". Nakon nje, izašla je pjesma "Sizif" s kojom je nastupio na CMC festivalu u Slavonskom Brodu iste godine. Nizale su se pjesme "Zamisli", "Bez tebe", "Brod", "Gori nebo", a naslovnu pjesmu ovog albuma, "Od danas do sutra", predstavio je u veljači ove godine.

Posljednji singl s kojim bend zaključuje ovo poglavlje je pjesma "Viktorija" za koju je u režiji Domagoja Skotarija snimljen i video spot koji se može pogledati na YouTubeu.

Autor svih pjesama je Marko Mršić, a producent cijelog izdanja je Marko Matijević Sekul. Osim njega, na albumu je sudjelovalo mnoštvo pratećih glazbenika koji su svojim doprinosom obogatili ovo izdanje.

Album prvijenac Divljeg dječaka donosi spoj socijalne tematike, ljubavnih priča i ponešto mistike. Budući da ne postoji koncept po kojem bi se povezale pojedine pjesme, njihov poredak je određen kronološki. Upravo je iz tog razloga proizašla ideja da se album nazove "Od danas do sutra".

"Iznimno nam je drago što smo ovaj album priveli kraju i time skinuli teret prvijenca s leđa. Uživali smo ovih nekoliko godina i ponosni smo što smo uspjeli u svom naumu. Zahvaljujemo se izdavaču i svima koji su pomogli u ostvarenju ovog projekta, a najviše živim izvorima nadahnuća. Uz ovo stečeno neophodno iskustvo, veselimo se daljnjem radu i nadamo još većim uspjesima", s velikim ponosom što napokon ima svoj prvi album u rukama, rekao je Marko Mršić

Album grupe Divlji dječak može se slušati i na svim digitalnim servisima, na linku https://bfan.link/od-danas-do-sutra.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini