NOVO UMJETNIČKO IME I NOVI SPOT

POGLEDAJTE VIDEO / ALKONOST OF BALKAN: Nina Kraljić predstavlja videospot za "Rijeku"

| Autor: Mladen RADIĆ
Nina Kraljić kao Alkonost of Balkan u spotu snimanom na Plitvicama

Nina Kraljić kao Alkonost of Balkan u spotu snimanom na Plitvicama


Nina Kraljić uzela je umjetničko ime Alkonost of Balkan te je objavila videospot za pjesmu "Rijeka" sniman na području Nacionalnog parka Plitvička jezera, te na rijeci Korani u Slunju.

"Pjesma 'Rijeka' je simbolična i znakovita za mene, ne samo zato jer sam počela jasno i usmjereno graditi stilski glazbeni izričaj unutar etna, naših staroslavenskih običaja i elemenata uz neizbježnu povezanost s prirodom, već i zato što samo značenje rijeke jest prepuštanje, čišćenje starog i uranjanje u novo, hrabrost da se nesputano krećemo prema onom što zaista jesmo, možemo i želimo. Potraga i preobrazba u novo i jače jest tema ove pjesme i samog videa.

Ptica je snažan zaštitnik i vodstvo u traženju, otkrivanju i prepuštanju, individualnom putu autentičnog pojedinca - ako se pojedinac usudi krenuti na to izazovno, unutarnje putovanje!", kaže Nina koja se zahvaljuje svim sudionicima na stvaranju ove čarolije te obećava da će ih biti još i da se marljivo radi na novim materijalima.

"Iznimno sam sretna i privilegirana što surađujem i što sam upoznala toliko divnih i čarobnih ljudi! Svima koji su ovaj moj početak sna učinili mogućim – od srca hvala", izjavljuje Nina.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum