POBJEDNIK DORE

Baby Lasagna: "Imam osjećaj kao da živim nečiji tuđi život u zadnje vrijeme. Samo se odjednom dogodilo i čekam da se sve vrati u normalu. Imam percepciju da ću doći u Umag i sve će biti normalno"

| Autor: Glas Istre
Baby Lasagna (Snimio Marko Prpić / Pixsell)

Baby Lasagna (Snimio Marko Prpić / Pixsell)


Umažanin Marko Purišić, alias Baby Lasagna, oduševio je domaću publiku pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" te je zahvaljujući svom nastupu i trijumfalnoj pobjedi na Dori postao jedan od najčešće spominjanih domaćih izvođača u medijima, najtraženija osoba u Hrvatskoj i internacionalna zvijezda.

Sinoć je gostovao u RTL Direktu

Kako si? Spavaš li?

"Još malo umorno i dojmovi će se tek sleći, ali drago mi je da smo počeli medijsku turneju s tobom i da je završavamo s tobom. Ne spavam ništa, smršavio sam. Uvijek kad trebam jest me opere trema i onda ne mogu jesti"

Stvarno te nitko nije znao, a sada imaš unisonu podršku, pišu se kolumne, obožavaju te kritičari i publika, svi ti žele dobro. Možeš li to vjerovati?

"Ne mogu. Imam osjećaj kao da živim nečiji tuđi život u zadnje vrijeme. Samo se odjednom dogodilo i čekam da se sve vrati u normalu. Imam percepciju da ću sutra doći u Umag i sve će biti normalno"

Što se tiče nastupa, Baby Lasagna kaže da bi trebao bih raditi na kondiciji i pjevanju, ali je u globalu zadovoljan. "Potvrđuju to i kladionice, nakon nastupa smo skočili s trećeg na drugo mjesto. To mi je potvrda da smo napravili nešto dobro", kaže on.

Na upit odlazi li iz Istre, odgovorio je Mojmiri Pastorčić:

"Ne bih nikako mogao, ne bi mi srce dozvolilo da odem od doma, nemam hrabrosti za to. Nema šanse ni nakon Eurosonga, ne znam što bi me trebalo natjerati na to"

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter