Prestižni pjevački festival

Dvanaestogodišnja pulska pjevačica Zoe Šestan natjecat će se na Sanremu junior

| Autor: Vanesa Begić
Zoe Šestan

Zoe Šestan


Međunarodni pjevački festival za mlade, Sanremo junior, na tragu poznatog festivala talijanske kancone, Sanremo, održat će se 17. travnja na pozornici Teatra Ariston. I Pula će imati svoju predstavnicu, 12-godišnju djevojčicu Zoe Šestan, koja je već osvojila i briljirala na brojnim međunarodnim natjecanjima, među kojima su Wapa viva le France u Parizu, Europop Contest Perle u Berlinu, i Wapa viva Italia u Rimu gdje je osvojila Super Grand Prix i drugi. Nakon svih tih nastupa i koncerata, sada slijedi Sanremo Junior.

Zoe Šestan izvodit će pjesmu britanske glumice i pjevačice Cynthie Erivo "Stand Up", koja je i autorica pjesme iz filma "Harriet" iz 2019. Kako je navedeno za ovu skladbu, "ova pjesma bilježi teme nade, prevladavanja prepreka i dobrote prema drugima. Ova velika i motivirajuća pjesma ističe i ustrajnost pojedinca. Zoe je odabrala ovu pjesmu jer nosi nadu u nemirnom svijetu današnjice.

- Emocionalno i tehnički zahtjevnu baladu s primjesom gospela, Zoe će pomoći pripremiti naša vrsna jazz pjevačica sa svjetskim iskustvom Lela Kaplowitz. Potporu za predstavljanje Zoe Šestan kao predstavnice Republike Hrvatske, a nadasve svojeg zavičaja, na Sanremo Junior festivalu dosad su iskazali Istarska županija, Turistička zajednica Istarske županije, te niz pokrovitelja, prijatelja uz podršku Studija glazbene kreativnosti Čarobna frula i Udruge Cirkuska Nit, vela Zoeina majka Rosana Nenadić.

Zoe je, naravno, vrlo uzbuđena, kao uoči svih važnih natjecanja, a sa svojih brojnih putovanja ima i isto tako brojne uspomene, od kojih su neka bile prave pustolovine, ne samo u glazbenom smislu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter