u tvornici kulture

UŽIVO / Večeras najveće DJ okupljanje u Hrvatskoj u sklopu dodjele ELECTOR nagrada

| Autor: Tea Tidić
S prošlogodišnje dodjele Elector nagrada

S prošlogodišnje dodjele Elector nagrada


Treće izdanje nezavisne glazbene novinarske nagrade ELECTOR koje okuplja najbolje od najboljih s domaće elektroničke scene počinje večeras od 20 sati. Party dodjele nagrada možete pratiti uživo na ELECTOR webu ili putem livestreama:

Čak 10 vrhunskih live DJ setova i nikad veća konkurencija među nominiranima uljepšati će večer i ostaviti dojam za pamćenje. Na dodjeli prestižne statue vidjet ćemo tko je obilježio proteklu godinu svojim radom i doprinosom hrvatskoj elektroničkoj sceni.

Treće izdanje bi moglo biti najmnogoljudnije do sada, a brojne posjetitelje su privukla upravo imena nominiranih koji nastupaju na ovogodišnjoj dodjeli: Andrea Ljekaj x Je Veux, Tom Bug i Grooveline, PEZNT, Jan Kinčl, Sven Nalis, Sun U, Klaada, Petar Dundov, Korak te Ivna Ji. Party dodjele starta u 20:30 sati, a već odličan program dodatno će zakuhati vrhunski nastup Felvera na afteru. Pretprijenos u kojemu možete pogledati intervjue s nominiranima počinje od 20 sati.

Kroz samo nekoliko sati saznat ćemo tko će svoje police popuniti kipićima nagrade ELECTOR, a tko će se istaknuti live nastupom. Renomirana domaća DJ imena zabavljat će publiku svojim trakama do kasno u noć, a svi koji nisu osigurali svoje mjesto u Tvornici dodjelu nagrada mogu pratiti putem digitalnih servisa.

U jednoj od najaktivnijih godina za elektronsku scenu žiri sastavljen od 30 novinara iz uglednih medija odabrao je nominirane u 9 kategorija, ali i publika je glasala za svoje favorite kroz nagradu "ELECTOR DJ godine".

Svi nominirani natječu se u kategorijama: Album/kompilacija godine, Remiks godine, New (S)Elector odnosno debitant godine, Event godine, Techno singl/EP godine, House singl/EP godine, Bass singl/EP godine, Electronica singl/EP godine te za nagradu DJ-a godine. HDS - ZAMP će nagraditi sve nominirane debitante koji se natječu u kategoriji "New (S)Elector godine" godišnjom DJ licencom.

Nagradu ELECTOR pokrenuli su DJ sekcija Hrvatske glazbene unije i Hrvatsko društvo skladatelja, koproducent je Tvornica Kulture, a organizator Unison – Hrvatski glazbeni savez.

Sve novosti i aktualnosti nagrade mogu se pratiti na službenoj web stranici https://nagradaelector.hr/ ili na Facebook stranici nagrade ELECTOR.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum