u žestokoj konkurenciji

Labinjan Toni Peruško prošao u finale Superstara!

| Autor: Glas Istre
Toni Peruško (Foto: RTL)

Toni Peruško (Foto: RTL)


Glasanje se privelo kraju, a napetost među kandidatima rasla je sve više. Žiri je istaknuo svoju nervozu, shvaćajući težinu odluke koju su gledatelji morali donijeti među brojnim izvrsnim izvođačima koji su večeras dali sve od sebe kako bi ušli u uži krug. Ipak, mjesta su sve manje, i netko će morati napustiti emisiju, javlja Net.hr.

"Kome je od nas pravo reći da netko od vas nije dobar?" upitao je Tonči, istovremeno hvaleći trud i predanost svakog kandidata, čime su doprinijeli veličini ovog showa. "Svi ovdje imate razlog biti, i svi ste najbolji od najboljih", zaključila je Severina, priznavši da ni ona sama ne zna koga bi trebalo poslati kući.

No, odluka je neizbježna, i Antonija je primila rezultate natjecanja, popraćene velikim pljeskom posvećenim svim sudionicima.

U sljedeći krug natjecanja prvi je prošao Ivan Vidović. Zatim je Antonija pozvala Vanessu, ali nije joj odmah rekla je li prošla dalje ili nije, već ju je poslala nazad na mjesto. Slijedećeg je pozvala Luku Veljkovića, kojem je također pročitala zapažene komentare, ali mu nije rekla je li dobio potreban broj glasova ili nije. I njega je poslala natrag na mjesto, pa je pozvala Lanu Mandrarić.

Lana je prošla dalje u uži krug, a Antonija je pozvala Dinu Mikloužića, te mu čestitala jer je i on uspio izboriti za uži krug kandidata.

Sudbina Luke i Vanesse još je uvijek nepoznata, a voditeljica je pozvala Hanu, s kojom je ukratko komentirala njezin nastup. Hana također nije dobila odgovor je li prošla dalje ili nije, dok je Antonija pozvala Tonija i Anataliju da joj se pridruže na pozornici. Publika je glasala da oboje idu u top 10 kandidata, a oni su se veselo zagrlili na pozornici i stali sa strane.

Slijedeći je na pozornicu stao Petar, a nakon minute neizvjesnosti saznao je da prolazi dalje. Nadalje, prošla je Andrea, a Davida je Antonija zamolila da još malo pričeka.
Zadnji su na pozornici ostali stajati Luka Veljković, Hana Ivković, Vanessa Kralj i David Amaro. S nestrpljenjem su čekali tko je prošao dalje.

Antonija je s oduševljenjem spomenula Vanessino ime, a ona je zaplakala na pozornici ne očekujući da će proći dalje.

Zadnja osoba koja je prošla dalje je Hana Ivković, rekla je Antonija nadodajući da je njezin posao ujedno najljepši ali i najteži na svijetu.

Luka Veljković i David Amaro su se pozdravili s žirijem, zaključivši kako je vjerojatno presudilo to što se njihovi najvatreniji navijači ipak nalaze preko granice, budući da oboje nisu iz Hrvatske.

Sada, s deset kandidata koje su gledatelji odabrali, natjecanje Superstar nastavlja se prema novim izazovima. Svi finalisti će imati priliku pokazati svoj vrhunski talent i pokušati osvojiti titulu Superstara. Gledatelji će, kao i sada, biti ti koji će odlučiti tko će odnijeti pobjedu u ovom natjecanju.

Napetost i očekivanja rastu, a idući krug će biti prilika za sve da pokažu svoje najbolje izvedbe i osvoje srca publike, piše Net.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater