ZANIMLJIVA ANEGDOTA POPULARNOG PJEVAČA

Tony Cetinski otkrio što mu je rekao Arsen Dedić kada ga je tražio pjesmu: "Slušaj mali..."

| Autor: Glas Istre
Tony Cetinski (Snimio Milivoj Mijošek)

Tony Cetinski (Snimio Milivoj Mijošek)


U bravo! live-u gostovao je popularni istarski pjevač i jedan od najuspješnijih domaćih glazbenika Tony Cetinski. On je domaćinima emisije, Nives Ivanišević i Marku Tolji, otkrio svoj tajni recept za povezivanje s publikom koja ga obožava:

- Gledao sam da ne bude previše filozofije u tekstu, nego daj nešto što će ljude razveseliti ili rastužiti, bez filozofiranja, ali nisam kalkulirao nikada nego sam baš imao sreće, rekao je Tony.

Marko Tolja, Nives Ivanišević i Tony CetinskiMarko Tolja, Nives Ivanišević i Tony Cetinski

S bravo! slušateljima podijelio je zanimljivu anegdotu.

- Nikada neću zaboraviti kada sam zvao Arsena Dedića, to je bila faza "Onaj tko te ljubi sretan je" i "Blago onom tko te ima", i zamolio sam ga da mi napiše neki tekst, na što mi je on odgovorio: "Slušaj mali da ti kažem - je li ti stvarno misliš da si spreman za pametnije tekstove? Ja sam rekao dobro, čujte, javit ću se za par godina... Jednostavno se stvarno nisam osjećao toliko zrelo da bih mogao kao Massimo bez problema iznijeti jedan tekst Arsena Dedića i nisam to ni forsirao, nego sam išao svojim nekim prirodnim putem..., rekao je Tony.

Ipak, s novim singlom "Ima nešto", koji je nastao u suradnji s Branimirom Mihaljevićem zaslužnim za glazbu, aranžman i produkciju, otišao je korak dalje.

- Često ja poželim izaći iz svoje komfor zone, a ova je pjesma upravo to. Uspjeli smo dobiti taj woow efekt, malo drugačiji Tony - volim taj vintage stil, kraj 80-ih u svjetskoj glazbi. Mislim da smo pogodili i da će cijeli novi album ići u tom smjeru, kaže Tony.

Osim u ljubavi prema glazbi, ponosni nono Tony koji je nedavno proslavio 54. rođendan, ne skriva da uživa s malenom unučicom Elenom:

- Genijalan osjećaj, genijalan, ja sam rekao sinu - morate što prije dobiti dijete. Htio sam biti mladi nono, baš sam htio jer što ti vrijedi kada postaneš nono ako se ne možeš dići i poigrati s unukom, kaže Tony.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum